Over Podium Mozaïek

Openingstijden en contact

Podium Mozaiek is dagelijks geopend:
Maandag t/m Vrijdag van 10.00 tot 23.00.
Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 24.00. 

De kantoren zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur via het algemene nummer 020-5800380, of voor verhuur via 020-5800388. Het café-restaurant is bereikbaar op 020-5800383.

 

Bereikbaarheid

Podium Mozaïek 
Bos en Lommerweg 191 
1055 DT Amsterdam

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer ligt op 10 minuten loopafstand. Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw optimaal bereikbaar:

Podium Mozaïek (halte Bos en Lommerweg) is met het openbaar vervoer te bereiken met:

Tram 19: vanaf Station Sloterdijk of Amstelstation
Bus 15: vanaf Station Sloterdijk of Amstelstation
Bus 21: vanaf Amsterdam CS of Geuzenveld
Nachtbus 352: vanaf Amsterdam CS, Leidseplein of Geuzenveld

Kaartverkoop

Openingstijden en bereikbaarheid

Podium Mozaiek is elke dag geopend van 10.00 tot 00.00. U kunt gedurende onze openingstijden kaarten kopen bij de ticketbalie in het Cafe-restaurant. Kaarten telefonisch reserveren kan van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00u via 020-5800381. Podium Mozaiek is rolstoeltoegankelijk.

Korting en acties

Podium Mozaïek hanteert diverse kortingen, kijk voor de exacte kortingen bij FAQ theater. Mozaiekpashouders kopen hun kaarten het hele seizoen voordelig en krijgen 10% korting in het café-restaurant.Let op! Kortingen gelden niet voor voorstellingen in onze gastprogrammering.  

Gedurende het seizoen kunnen er diverse (kortings)acties gelden voor voorstellingen. Deze acties en kortingen gelden alleen tijdens de actieperiode en kunnen niet verstrekt worden op reeds gekochte kaarten.

U heeft al kaarten gekocht, maar bent verhinderd of te laat... wat dan?

Te laat komen erg storend voor de artiest(en) en andere bezoekers, daarom kunt u na aanvang niet meer in de zaal worden toegelaten. Reeds gekochte kaarten kunnen niet worden teruggegeven. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, tot twee dagen voorafgaand aan de voorstelling kunt u uw tickets inruilen voor een tegoedbon. Hiervoor wordt 2 euro per kaartje aan administratiekosten in rekening gebracht.

Bezoekersinformatie

Fotograferen en mobiele telefoons

Het is, zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie, niet toegestaan om foto-, film-, video- of geluidsopnames te maken. We verzoeken u dringend om uw mobiele telefoon in de zaal uit te zetten.

Bezoekersvoorwaarden en huisregels

De Algemene Bezoekersvoorwaarden Amsterdamse Podia zijn van toepassing; een exemplaar is in te zien bij de kassa. Daarnaast hebben wij enkele huisregels waaraan wij onze bezoekers vragen zich te houden.

Informatie voor bezoekende gezelschappen

Download hier onze technische fiche (PDF).