Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Te gast bij

Double Bill: The Resilience of the Body & Portray - Dancing on the Edge Festival
Urgente artistieke dialoog met het Midden-Oosten en Noord-Afrika

Tickets met Mozaïekpas Tickets
vr 10.11.2017, 20:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

THE RESILIENCE OF THE BODY
EGYPTE
Shaymaa Shoukry (Dayer)

Post-Arabische lente, post-hoop op verandering. Hoe gaan we nog door? The Resilience of the Body is een solo over de veerkracht van het lichaam in relatie tot de geest.

Met deze voorstelling is Shaymaa Shoukry genomineerd voor een Edinburgh Festival Fringe Award, Amnesty Freedom Expression Award en heeft ze de Summerhalls 'festival special moments award' gewonnen.
Shaymaa Shoukry studeerde Visual Arts en Theater aan de Amerikaanse Universiteit in Cairo en dans aan de Cairo Opera House School. Ze is een multidisciplinaire maker met een focus op choreografie, performance, en videokunst.

concept & performance Shaymaa Shoukry geluid Open source lichtontwerp Saber el Sayed muziek Mohamed Shafik duur 20 min taal Engels Nederlandse première
_____________________________________________________________________

PORTRAY
EGYPTE
Shaymaa Shoukry (Dayer)

Portray is een vervolg op het choreografische onderzoek van Shoukry's eerdere werk May7komsh (2015) en bestudeert verschillende vormen van een schuddend lichaam. De solo zoomt in op menselijke gelaagdheid en biedt de kijker een diepere lezing van de diverse persoonlijkheden van een vrouw.
Portray is ontstaan vanuit een behoefte te laten zien hoe plaats en afstand ons perspectief beïnvloeden; een uitnodiging om de diversiteit van één mens, één vrouw, te vieren.

concept Shaymaa Shoukry performance Noura Seif muziek (live) Mohamed Shafik techniek & lichtontwerp Saber el Sayed, Philipe Mounir duur 30 min taal language no problem Wereldpremière

Diner Culturel
Een avond voor herbezinning op artistieke vooruitgang. We delen niet alleen onze ideeën, wensen, en dromen, maar ook een verrukkelijke maaltijd bij Podium Mozaïek voorafgaand aan de voorstellingen van die avond.

Dit programma is onderdeel van Dancing On the Edge Festival 2017
Met Cutting edge dance, theater en installatiekunst presenteert Dancing on the Edge Festival van 8 tot 18 november de artistieke uitwisseling tussen Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Naast de voorstellingen is er een breed verdiepingsprogramma met nagesprekken, workshops, eten en muziek. Dancing on the Edge is de thuisbasis voor alles wat de grens overschrijdt: een platform voor culturele vervloeiing, gewaagde kunst en avontuurlijke bezoekers.
Bekijk het volledige programma van Dancing on the Edge Festival 2017 hier.


Prijzen:

Normaal  16.00
Met studentenkorting/CJP/CKV  14.00
Diner Culturel  24.50
Combiticket voorstelling en Diner Culturel  38.00
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00
Combiticket Diner Culturel Student  36.00