Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Lanter & Fanter

Oorkaan - Kwartetten met Beethoven (6+)
Hoe klinkt kwartetten met passie?

Tickets
zo 22.10.2017, 14:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Vier musici spelen met elkaar een kwartetspel. Zij nemen je mee op een muzikale reis met verschillende sferen en kleuren. Het geniale muziekstuk van Beethoven wordt, net als de kaarten in het kaartspel, steeds opnieuw geschud. Uiteindelijk komen alle muzikale kleuren bij elkaar.

In Kwartetten met Beethoven breekt het Dudok Kwartet het beroemde Strijkkwartet opus 132 van Beethoven open voor jonge oren. Een theatraal concert voor kinderen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, magie, humor en verwondering met de mooiste muziek van Beethoven.

Spel: Judith van Driel 1e viool, Marleen Wester 2e viool, Marie-Louise de Jong altviool, David Faber cello | choreografie/regie: Rosabel Huguet
**
4 sterren in de Theaterkrant

"Bij alle fratsen blijft het Dudok Quartet (Judith van Driel, Marleen Wester, Marie-Louise de Jong en David Faber) uitstekend en quasi-moeiteloos spelen. Dat is natuurlijk een eerste vereiste bij deze aanpak, maar doe het maar eens zo goed. De musici kennen elkaar door en door, je hoort ze luisteren en ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld. Je weet meteen waarom dit kwartet als een van de meest veelbelovende ensembles van Europa geldt. Kwartetten is kinderspel, maar zo goed strijkkwartetten is andere koek."

Lees hier de hele recensie: DeTheaterkrant


Prijzen:

Normaal  7.50
Met Stadspas/ 65+  6.00
Kinderkaartje  6.00
Stadspas kinderprijs  4.00