Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Theater RAST - Bloedbroeders (Try-out) - Theater

Tickets met Mozaïekpas Tickets
do 14.12.2017, 21:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Bloedbroeders is de nieuwe voorstelling van huisgezelschap Theater RAST, onder regie van Saban Ol. Het is een muzikale voorstelling over het universele verhaal van twee jongens die pogroms, geweld en oorlog overleven met hun vriendschap en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar.
Met o.a. acteur Ara Halici, maker van de gelijknamige VARA-serie en mede-initiatiefnemer, Bastiaan de Haan, Hanneke Last en Jorien Zeevaart | Tekst: Allard Blom | Composities: Jeroen Sleijfer

Ara Halici initiatiefnemer en acteur
Ara Halici maakte samen met de Turkse journalist Sinan Can de spraakmakende serie Bloedbroeders die begin 2015 op de Nederlandse televisie verscheen. Tijdens de research voor de documentaireserie Bloedbroeders stuit Halici op het verhaal van zijn Armeense oudoom die als kleine jongen in 1915 op miraculeuze wijze de gruwelheden overleeft die plaats hebben gevonden in Ottomaanse Rijk.

Saban Ol regisseur
Saban Ol is artistiek leider van Theater RAST en o.a. bekend van zijn voorstellingen Eleni en Roos, Sivas 93 en Bodypeeling. Het zijn enkele voorbeelden van zijn RAST-producties waarin controversiƫle onderwerpen aan bod komen.

MA 11 T/M ZO 17 DEC CONTEXTPROGRAMMA
Rondom en aanvullend op de voorstellingen wordt van maandag 11 tot en met zondag 17 december een uitgebreid contextprogramma samengesteld door de regisseur van de voorstelling aban Ol, met volop gelegenheid tot verdieping, gesprek en reflectie. Een week met o.a. muziek van Komitas, fototentoonstelling, film en boekreading, kunst en verschillende nagesprekken met o.a. Saban Ol, Ara Halici, Sinan Can en diverse wetenschappers.


Prijzen:

Normaal  17.00
Voorverkoop  15.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  10.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  13.00
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00