Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Voorpremière NBE

UITVERKOCHT - Nederlands Blazers Ensemble - Oost West Thuis Niet Best #3 (voorpremière)
Deze voorstelling is momenteel uitverkocht. Voor de wachtlijst: stuur een email aan kaartverkoop@podiummozaiek.nl met daarin je naam en telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten. Wanneer er kaarten beschikbaar komen, nemen wij dan direct contact

Tickets met Mozaïekpas Tickets
wo 01.11.2017, 20:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

In Oost West Thuis Niet Best speelt en bezingt een bijzondere verzameling muzikanten en componisten, (ex-)asielzoekers en vluchtelingen uit alle windstreken. Een verhaal van verdriet en hoop op een betere toekomst. Een bijzonder project, dat voor het NBE de vanzelfsprekendheid vertolkt van de verbindende rol van muziek tussen mensen, waar ze ook vandaan- of terechtkomen.

Deze derde editie van Oost West Thuis Niet Best is een samenwerking van NBE, Stichting de Vrolijkheid, Stichting Toverfluit en Move Forward.

Uitverkocht
Op de dag van de voorstelling komen er nog kaarten vrij. Neem met ons contact op en reserveer uw plek onze wachtlijst. De kassamedewerkers nemen contact met u op zodra er plaatsen vrijkomen.
______________________________________________________________

For the third time NBE is proud to present a program that features a special group of musicians and composers, (former) asylum seekers and refugees from all over the world. It is a story of sadness and hope for a better future. A special project that, for the NBE, depicts the self-evidence of the connecting role music has in bringing people together, no matter where they come from or where they end up.

In collaboration with the Toverfluit Foundation, De Vrolijkheid Foundation and Move Forward.


Prijzen:

Normaal  17.00
Voorverkoop  15.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  10.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  13.00
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00