Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Lanter & Fanter

Oorkaan - PomPomPom - Percussie met Moussé Dramé
Peuterconcertserie 6, 14 & 21 oktober

Tickets
vr 06.10.2017, 10:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

De succesvolle serie PomPomPom gaat dit seizoen weer van start. PomPomPom zijn meedoe-concertjes voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar, samen met hun papa's, mama's, ooms, tantes, oppas, oma's of opa's. Zes bijzondere topmusici spelen voor en met de kinderen. Luister, zing, kijk, dans en ook de instrumenten aanraken mag!

PomPomPomseries bestaan uit drie vrijdag-, of dinsdagochtenden waarbij elk concert voortborduurt op het voorgaande. Elke serie wordt begeleid door een andere muzikant uit de klassieke muziek, de jazz- of wereldmuziek.

Deze serie maken de kleintjes kennis met percussie, onder de enthousiaste begeleiding van Moussé Dramé. Moussé organiseert ieder jaar met stichting Djalidonkoli ook [Matinée Dansé Dramé](http://www.podiummozaiek.nl/programma/details/130597/matinee-danse-matinee-matinee-dans%C3%A9-dram%C3%A9---djalidonkoli-(alle-leeftijden)) in Podium Mozaïek.

Voor een PomPomPomserie koopt ook de begeleider van het kind een ticket. Er worden geen kaarten voor een enkel concert verkocht.

PomPomPom is een coproductie van Oorkaan en Podium Mozaïek.


Prijzen:

Normaal  15.00
Met Stadspas/ 65+  10.00