Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Te Gast Bij

Karsu Plays Atlantic Records! (try-out) - Muziek
Karsu, winnares van de Jazzism Edison publieksprijs 2016, heeft fijn gestemde snaren met een fijnbesnaarde stem. Haar Turkse wortels groeiden in de Hollandse klei. Eerst ontlook er een klassiek pianiste, daarna kreeg ze vertakkingen naar jazz, pop en

Tickets
do 11.01.2018, 20:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

In haar nieuwe theatertour Karsu sings Atlantic Records zal zij samen met een ijzersterke band liedjes ten gehore brengen van de tijd dat Atlantic Record net begon. Ze neemt u mee in de wereld van de Jazz & Blues. Maar wat vele niet weten is dat de oprichter Ahmet Erteg√ľn, van Turkse komaf, een van de grondleggers is geweest in de broeierige tijd van de 'black music'.

Ahmet heeft vanaf de oprichting van Atlantic Records (1947) talenten naar voren geschoven als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher.
De Turkse Ambassadeurszoon Ahmet, was een van de eerste Turken in Amerika. Karsu zal zijn reis doormiddel van muziek ten gehore brengen. Van de Turkse roots tot de bruisende Jazz die we vandaag de dag nog kennen.

Met een strakke trompet, ritmische drum en warme contrabas zal Karsu u nogmaals verrassen met een reis door de geschiedenis van een van haar grote voorbeelden. Ahmet Ertegun, Atlantic records.


Prijzen:

Normaal  18.00
Voorverkoop  16.00
Met studentenkorting/CJP/CKV  16.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  14.00