Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Club Istanbul

Engin Eren Live Band & DJ G-Mode
Een avond met sounds & rhythm, food & drinks

za 23.12.2017, 23:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Club Istanbul is een sfeervolle clubavond met live-muziek geïnspireerd op de swingende nachten in de café's aan de oevers van de Bosporus. Tijdens deze editie zal de Turkse pop / soft rockband van Engin Eren gaan optreden.
Kom dansen op hedendaagse Turkse muziek met een moderne, grootstedelijke twist. Proef de sfeer van deze metropool op de grens van Oost en West!

Engin Eren Live Band
DJ G-Mode

Engin Eren geboren te Istanbul, is met zijn studie begonnen bij Bakirköy Bar Manço sanat merkezi. Daarna heeft hij gestudeerd aan de Izmir ege universiteit, wat hij niet heeft afgemaakt omdat hij ging studeren in Eskisehir anadolu universiteit. Hij heeft daar conservatuarium gestudeerd. In 2009 is Engin Eren verhuisd naar Nederland en heeft hier een korte periode gestudeerd aan de Codarts conservatuarium. Muziek is zijn passie en hij is actief bezig met muziek en alles wat daarbij hoort.

Kaarten alleen aan de deur te koop. Ticketprijs: €15,-. Reserveren via kaartverkoop@podiummozaiek.nl of 06-11858585.

Club Istanbul is een terugkerende serie met iedere keer een andere band en de leukste DJ van het moment! De volgende editie vindt plaats tijdens Oud en Nieuw, bestel op tijd je kaarten!