Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Te Gast Bij

Amsterdams Turks volksmuziek koor & Gastmuzikant Halil Çokyürekli "

Tickets
zo 21.01.2018, 15:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Hoera! Het Amsterdams Turks Volksmuziek koor bestaat een jaar en dat mag groots gevierd worden. Samen met gastmuzikant Halil Çokyürekli zal het koor daarom een heerlijke muzikale middag verzorgen.

Het Amsterdams Turks Volksmuziek koor is eind januari 2017 opgericht en heeft als algemene instelling; iedereen is welkom. Want het koor wil meewerken aan alle mogelijke initiatieven die als doel hebben om met muziekliefhebbers en met mensen die graag willen zingen, samen te zingen en op te treden. Het Amsterdams Turks volksmuziek koor telt 25 koorleden en wordt gedirigeerd door de bekende muzikant en componist Mehmet Polat.
Turkse (volks)muziek is rijk aan technieken, stijlen en melodieën die al eeuwenlang verhalen vertellen uit de samenleving. Het is een traditie, die het koor raag wil bewaren en voort wil laten leven.

Halil Çokyürekli is een van de levende legendes van het zurna-instrument. De perceptie dat Zurna een subcultuur instrument is, verandert langzaam maar zeker dankzij artiesten als Çokyürekli. Na Zurna naar internationale arena's te hebben gebracht en soloconcerten in Europa en Amerika gegeven te hebben, verlegt Çokyürekli de grenzen van zurna in deze zin, en raakt verschillende stemmen, verschillende melodieën aan. Halil Çokyürekli is een van de weinige muzikanten die ook jazz muziek speeltmet zurna. U zult bij dit concert zelf ervaren waarom hij de levende legende van het zurna-instrument wordt genoemd!


Prijzen:

Normaal  15.00
Voorverkoop  15.00
Met studentenkorting/CJP/CKV  10.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  10.00
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00