Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Charafe Ennaji - The man who danced alone - Storytelling

Tickets met Mozaïekpas Tickets
za 19.05.2018, 19:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Charafe Ennaji is een bijzondere man. Hij is danser. Danser in Marokko.
Maar hij is niet zomaar danser, hij is één van de weinige, zo niet de enige mannelijke buikdansers in het land. En omdat hij zijn kunsten ook op straat liet zien is hij ook niet geheel onomstreden.

Ondertussen probeert hij een zo normaal mogelijk leven te leiden in Casablanca. Hij geeft dansles, verschillende stijlen, hij maakt choreografieën voor buikdanseressen in toeristenhotels en hij werkt mee aan moderne dansvoorstellingen van zijn vrienden Ahlam en Wajdi. Soms voelt hij zich schuldig over het feit dat zijn zus niet kan trouwen omdat hij openlijk homo is. Maar hij voelt zich gesteund door zijn familie en zijn vrienden.

Charafe leeft voor het podium, maar vertelde nog nooit eerder zijn verhaal aan een groot publiek. Hij wil dat nu doen om mensen tot nadenken aan te zetten en de aandacht (nogmaals) te vestigen op de moeilijke positie van homos op bepaalde plekken op onze wereld. Maar hij wil ook laten zien dat je door kracht en doorzettingsvermogen toch kan zijn wie je wil zijn, ook al zijn de omstandigheden verre van perfect. Daarmee wil hij anderen inspireren, homo, migrant of op een of andere manier niet in staat voelend om zichzelf te zijn.

Voertaal: engels


Prijzen:

Normaal  12.00
Voorverkoop  10.00