Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Rajae El Mouhandiz - Thuis, Ontheemd - Muziektheater

Tickets met Mozaïekpas Tickets
za 22.04.2017, 21:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

In haar eerste muziektheatervoorstelling Thuis, Ontheemd neemt Rajae El Mouhandiz je mee naar plekken en momenten in haar leven.

Door middel van verhalen, muziek en krachtige beelden laat Rajae zien hoe zij worstelt met zelf-acceptatie en hoe zij omgaat met haar ontheemding. Zij deelt de lessen die ze heeft geleerd sinds zij op haar vijftiende besloot om huis en haard te verlaten en artiest te worden. Met humor, zelfspot, reflectie en relativeringsvermogen vertelt zij en raakt zij onderwerpen aan zoals zelfbeschikking, vrijheid, anders zijn en identeit. Rajae laat zien hoe het is en voelt om midden in een steeds harder gevoerd debat te staan over migratie, religie en andersdenkenden. Haar levensreis heeft haar ontheemd, maar ook ontzettend sterk gemaakt. Door haar open blik en wilskracht is ze haar pijn niet alleen ontstegen, maar voelt Rajae zich nu overal thuis waar muziek klinkt en mensen naar haar songs en verhalen willen luisteren. Ontheemding en anders zijn is van alle tijden en culturen. Deze voorstelling is een kijk in het leven van een vrouw waar iedereen, jong en oud, zich in kan herkennen.

Rajae El Mouhandiz(35) is zangeres, platenproducent, korte filmmaker en pionier. Ze werkt, neemt op en treedt op in binnen- en buitenland. Rajae maakt soulvolle Maghreb-jazz en bracht reeds twee albums uit. Rajae werkte de afgelopen jaren met artiesten zoals Raymzter, Amir Sulaiman & Richard Bona. Ze stond in het voorprogramma van Khaled en nam o.a. in NL, de UK & de VS muziek op met producenten van o.a. Barbara Streisand, Aaliyah, Ziggy Marley en 2Pac.

Voor 10 euro naar de voorstelling met de Mozaïekpas

*Met de Mozaïekpas bezoekt u het hele seizoen met één introducee voor maar 10 euro per persoon een voorstelling! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé.

Koop de Mozaïekpas voor €12,50 bij onze ticketdesk of stuur een mail naar kaartverkoop@podiummozaiek.nl en profiteer ook bij deze voostelling van de kortingsprijs van €10,- p.p (max. 2 personen per Mozaïekpas).


Prijzen:

Normaal  14.00
Voorverkoop  12.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  10.00