Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Funda Müjde - Funda Draait Door - Comedy

Tickets met Mozaïekpas Tickets
za 29.04.2017, 21:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Funda Müjde, bekend als cabaretière, presentatrice en actrice in speelfilms en tv-series zoals GTST , Medisch Centrum West, Zeg ‘ns AAA en Vrouwenvleugel, is komend seizoen met Funda Draait Door in de Nederlandse theaters te zien! Aangenaam confronterend. Direct, maar behapbaar.

In 2007 overleefde Funda Müjde een ernstig ongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde. Ze besloot haar beperking met enorme levenskracht te lijf te gaan en fietste in 88 dagen op een handbike naar Turkije. In de nieuwe theatervoorstelling Funda draait door vertelt ze over de reis van haar leven. Een herkenbare voorstelling vol zelfspot, humor, die de diepte ingaat en waarin geen enkel onderwerp wordt geschuwd!

Funda draait door is ontroerend, inspirerend, hilarisch en laat een blijvende indruk achter!

Voor 10 euro naar de voorstelling met de Mozaïekpas

*Met de Mozaïekpas bezoekt u het hele seizoen met één introducee voor maar 10 euro per persoon een voorstelling! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé.

Koop de Mozaïekpas voor €12,50 bij onze ticketdesk of stuur een mail naar kaartverkoop@podiummozaiek.nl en profiteer ook bij deze voostelling van de kortingsprijs van €10,- p.p (max. 2 personen per Mozaïekpas).


Prijzen:

Normaal  17.00
Voorverkoop  15.00
Met studentenkorting/CJP voorverkoop  10.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  13.00
Met Mozaiekpas 2016-2017  10.00