Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Voorpremière NBE

UITVERKOCHT Nederlands Blazers Ensemble - Gestreken & Geblazen (voorpremière) - Muziek
Klassiekers gespeeld door meester van de cello Pieter Wispelwey

Tickets met Mozaïekpas Tickets
wo 11.04.2018, 20:30 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Deze voorstelling is uitverkocht.
Er is een wachtlijst, stuur een mail met het aantal kaarten dat je wilt en je telefoonnummer naar kaartverkoop@podiummozaiek.nl. Dan nemen we contact op zodra er kaarten vrij zijn gekomen.

Gestreken & Geblazen
De twee mooiste stukken van Antonín Dvorák? Juist! De Serenade voor blazers en het grijzer dan grijs gedraaide Celloconcert. Voor het NBE is de Serenade een hoeksteen van het eigen repertoire. En het Celloconcert? Dat durf je eigenlijk nauwelijks meer te spelen, maar als het dan toch moet graag in een splinternieuw Blazers-jasje gegoten door de Tsjechische componist Jan Dusek.

Het Nederlands Blazers Ensemble staat afgezien van zijn muzikale kunnen altijd garant voor een bijzondere avond. Dvoraks serenade voor blazers is een kolfje naar de hand van het NBE. Leeuwarder Courant

Celloconcert in B-mineur, OP. 104
Serenade in D voor blazers, OP. 44

Muziek: Antonín Dvorák
Bewerking: Jan Duek
Cello: Pieter Wispelwey

Buurtbewoners met postcodes 1055, 1056, 1057, 1061 en 1063 krijgen gratis toegang tot het concert (maximaal twee tickets per adres). Kaarten zijn op vertoon van adres verkrijgbaar bij de ticketbalie van Podium Mozaïek.
______________________________________________________________

The two most beautiful pieces of Antonín Dvorák? Right! The Serenade for horns and the world renowned Cello concert. For the NBE the Serenade is a cornerstone for its own repertoire. And the Celloconcert? You wouldn't dare to play it, but if you have to .. then gladly in a revamped version by the Czech composer Jan Dusek.


Prijzen:

Voorverkoop  17.50
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  12.50
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  15.50
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00