Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

UITVERKOCHT Nasrdin Dchar - DAD - Theater

za 23.09.2017, 21:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding gaat hij overdragen op zijn kind?

Een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen.

DAD is de meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling van Nasrdin Dchar tot nu toe. Nasrdin: Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!

Na afloop spreekt in de foyer de Vurige hartenclub**! **
Dit keer Babs Gons met Zaii en Tabularosie

De Vurige Harten Club is een club van podiumartiesten in steeds wisselende samenstellingen. We maken korte, krachtige performances, recht uit het hart, rondom allerlei themas's, voor verschillende ruimtes en gelegenheden. Altijd uit het hart. Met vuur.
Zaii, Tabularosie en Babs Gons schrijven alles van zich af, maar dan ook echt alles. Ook vaders die soms aardig in de weg zitten, of er helemaal niet zijn. Of alleen op bepaalde momenten. Het blijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie te zijn, waar ze de mond (en pen) van vol hebben.

-----------------------------------
In de pers:

Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf. De Telegraaf ****

DAD van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan. NRC ****

Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema's. de Volkskrant ****