Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Het Zuidelijk Toneel / Eva Line de Boer - Zeventien - Theater
Een portret van vijf (moslim)meisjes op een leeftijd waar je tussen alles in zit.

Tickets met Mozaïekpas Tickets
za 30.09.2017, 20:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Zeventien is een voorstelling van en door vijf (moslim)meisjes. Met regisseur Eva Line de Boer zoeken ze naar de ideale manier om zichzelf en hun dromen in beeld te brengen.
Zeventien is een leeftijd waarop je nét tussen alles inzit, op de drempel van meisje naar vrouw. Verdwaald tussen verschillende culturen, gaan ze op zoek naar de film die hun eigen leven het dichtst benadert; van Bollywood tot 13 Reasons Why. Zeventien is een voorstelling over willen, moeten en kunnen geloven. Van halal tot haram maar vooral over datgene wat daar tussen zit.

regie Eva Line de Boer
spel o.v. Seyda Bahadin, Elem Çilingir, Sanaz Mohammadi, Ayisha Siddiqi, Tuçe Yavuz
vormgeving Tim Vermeulen
muziek Harpo t Hart
artistiek advies Piet Menu
dramaturgisch advies Martine Manten

++++++++++++++
HZT toont de blik van de ander
De blik van de ander vormt bij veel voorstellingen van Het Zuidelijk Toneel het uitgangspunt. Want juist díe blik geeft ons inzichten, wereldbeelden, gevoelens als respect, empathie, jaloezie en afkeer. Om die reden maken we de aankomende jaren heel bewust ook een serie voorstellingen met niet-acteurs. Mensen die voor velen van ons die ander zijn. Zeventien is de eerste in deze reeks voorstellingen.

Regisseur Eva Line de Boer, winnares van de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs, daagt voor Zeventien haar eigen waarden en ideeën over theater uit, waarbij ze de esthetiek van de jongeren overneemt.

www.hzt.nl/zeventien


Prijzen:

Voorverkoop  15.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  10.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  13.00
Met Mozaïekpas   10.00