Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Café Marrakesh

Tahour en Orchestre Ismailia
Dubbelconcert met Chaabi ster Tahour en Orchestre Ismailia

Tickets met Mozaïekpas Tickets
za 24.02.2018, 21:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Tijdens de tweede editie van Café Marrakesh treedt zanger Tahour, dé ster van de chaabi op in Podium Mozaïek! Tahour is een van de meest populaire Marokkaanse zangers, studeerde muziek aan het conservatorium in Marrakesh en verdiepte zich pas na zijn studie in zijn geliefde genre: de Chaabi. Tahour heeft tientallen albums sinds de jaren 90 uitgebracht en tourt met zijn band de hele wereld rond om concerten te geven. Geniet van de prachtige stem van Tahour en kom dansen op de klanken van de bendir, derbouka en viool!

Het andere muziekoptreden is van Orchestre Ismailia, de oudste Marokkaanse band van Nederland. Het achtkoppige Orkestre Ismailia werd in 1974 opgericht door Akil Lamdahhi en brengt verschillende muziekstijlen ten gehore, waaronder Chaabi, Soussia ( Berbermuziek uit het zuiden van Marokko), Raï en Melhoun, ook wel bekend als Soufi muziek. Naast optredens op Nederlandse podia, van theater Carré tot Paradiso, begeleidt het orkest diverse topartiesten uit Arabische landen, zowel in Nederland als in Europa.

Café Marrakesh
Café Marrakesh is voor iedereen die de Marokkaanse cultuur een warm hart toedraagt óf er nieuwsgierig naar is. Voorafgaande aan het concert kunt u om 18.45 deelnemen aan het Diner Culturel, dit keer onder leiding van Khalid Ouaziz, alias Mr. Oasis. Deze DJ heeft over de hele wereld gedraaid en bracht de hits Biladi en Shouf Shouf Habibi uit. Tijdens het diner geeft hij informatie over de bands en de huidige muziekscene in Marrakesh. Na het dubbelconcert draait Mr. Oasis een mix van Arabische muziek in de foyer.


Prijzen:

Normaal  25.00
Voorverkoop  20.00
Met studentenkorting/CJP/CKV  20.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  15.00
Met Stadspas/ 65+  13.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  18.00
Combiticket voorstelling en Diner Culturel  42.50
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00