Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?
Delen?   

Café Marrakesh

Tahour en Orchestre Ismailia
Dubbelconcert met Chaabi ster Tahour en Orchestre Ismailia

Tickets met Mozaïekpas Tickets
za 24.02.2018, 21:00 uur
(voeg toe aan mijn kalender)

Tijdens de tweede editie van Café Marrakesh treedt zanger Tahour, dé ster van de chaabi op in Podium Mozaïek! In het begin van zijn carrière ontmoette hij Melhamat Arab en andere grote meesters van de Marokkaanse muziek die hem inspireerden tot het spelen van het muziekgenre chaabi. Chaabi betekent populair of volks en wordt veel op bruiloften en familiefeesten gespeeld. Geniet van de prachtige stem van Tahour en kom dansen op de klanken van de bendir, derbouka en viool!

Orchestre Ismailia is de oudste Marokkaanse band van Nederland. De band werd in 1974 opgericht door Akil Lamdahhi, die zich liet inspireren door de sound van Nass El Ghiwane en Lamchaheb. Het achtkoppige Orkestre Ismailia brengt verschillende muziekstijlen ten gehore, waaronder Chaabi, Soussia (Berbermuziek uit het zuiden van Marokko), Charki (muziek uit het Midden-Oosten), Raï (de Noord-Afrikaanse popmuziek), Melhoun (Soefimuziek) en Andalusische muziek. Naast optredens op Nederlandse podia, van theater Carré tot Paradiso, begeleidt het orkest diverse topartiesten uit Arabische landen, zowel in Nederland als in Europa.

Café Marrakesh
Café Marrakesh is voor iedereen die de Marokkaanse cultuur een warm hart toedraagt óf er nieuwsgierig naar is. Tijdens het Diner Culturel wordt een speciale gast uitgenodigd om meer te vertellen over de achtergrond van de voorstelling, plus een kunst en cultuur flits uit Marrakesh.


Prijzen:

Normaal  25.00
Voorverkoop  20.00
Met studentenkorting/CJP/CKV  20.00
Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  15.00
Met Stadspas/ 65+  13.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop  18.00
Diner Culturel  24.50
Combiticket voorstelling en Diner Culturel  42.50
Met Mozaiekpas 2017-2018  10.00