Podium Mozaiek - Internationaal Cultureel Podium in Amsterdam-West Pin only!
English?

Exposities

Iedere twee maanden wordt bij Podium Mozaïek werk van talentvolle en opkomende beeldende kunstenaars uit onze multiculturele omgeving getoond. Deze worden geselecteerd door onze curator exposities Senad Alic van Stichting De Werkelijkheid.

Tijdens de opening worden de exposities uitgebreid toegelicht door de kunstenaar en enkele gastsprekers, soms met een live optreden van een muziekgroep, of andere randprogrammering zoals film of debat.

Alle exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van Theatercafé Mozaïek. Theatercafé Mozaïek is van zondag t/m donderdag geopend van 11.00 tot 24.00 u en op vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 24.00 u.

 

Afbeelding: De familie Rharib 1993, uit: ‘Ali & Laila, een Amsterdamse familiegeschiedenis’ expositie van Kadir van Lohuizen, onderdeel van de kunstroute Ik was niet van plan te blijven (april - mei 2015).

 

Momenteel staat de expositie Amsterdam - Dakar van Judith Quax in ons theatercafé. Judith Quax is fotograaf en doet sinds 2006 onderzoek naar migratie van West-Afrika naar Europa. Samen met haar zoon Noah vertrekt fotografe Judith Quax in een dertig jaar oude Mercedes naar Dakar. Het wordt een reis vol verhalen over vaderland en verlangen, vastgelegd door Judith haar lens.
Op 11 mei 2017 zal de finissage van de foto-expositie plaatsvinden in het theatercafé.