Verhuur


Verhuur Podium Mozaiek - privé diner in theaterzaal

 

Door het unieke karakter van het gebouw, de praktische bereikbaarheid en inspirerende atmosfeer is theater-café-restaurant Podium Mozaïek een uitstekende locatie voor verschillende doeleinden. De prachtige ruimtes, kunt u bij ons huren voor diverse professionele activiteiten, maar ook voor privé-diners en feesten en partijen. In ons café-restaurant en zomers op het gezellige, zonnige terras staan we voor u klaar om u van heerlijke hapjes en drankjes te voorzien. Door het organiseren van uw evenementen bij Podium Mozaïek steunt u ons bovendien in onze missie om ontmoetingen tussen culturen mogelijk te maken zowel op als naast het podium.

Wilt u het bereik van uw event uitbreiden? Wij kunnen uw evenement live streamen voor een scherpe prijs. 

Ons ervaren en betrokken team zorgt voor een soepel lopend evenement met professionele technische en praktische ondersteuning waar u met veel plezier op zult terugkijken.

Huurprijzen

Bij de verhuur van onze zalen maken wij gebruik van verschillende tarieven voor kunstenaars en culturele ondernemers, maatschappelijke organisaties en commerciele instellingen. Voor kunstenaars en producenten met een broedplaatskwalificatie hebben wij een speciale korting.

Vanaf nu is het ook mogelijk om een livestreaming pakket af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor informatie over tarieven of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de zaalverhuur via 020-5800388 of zaalverhuur@podiummozaiek.nl. Wij denken graag met u mee.

Parkeren & bereikbaarheid

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer ligt op 10 minuten loopafstand. Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw optimaal bereikbaar.

Podium Mozaïek is met het openbaar vervoer te bereiken met:

  • Tram 19: vanaf Station Sloterdijk of Amstelstation
  • Bus 15: vanaf Station Sloterdijk of Amstelstation
  • Bus 21: vanaf Amsterdam CS of Geuzenveld
  • Nachtbus 352: vanaf Amsterdam CS, Leidseplein of Geuzenveld

Uitstappen halte Bos en Lommer

Uw mogelijkheden

Verhuur Podium Mozaiek - Vergadering in Theaterzaal
Verhuur Podium Mozaiek - Feesten en partijen in Theaterzaal
Verhuur Podium Mozaiek - catering
Verhuur Podium Mozaiek - Private Dining in theaterzaal
 
 
 

 

Meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op voor het bespreken van uw wensen via zaalverhuur@podiummozaiek.nl of bel 020 5800388.

 

Corona maatregelen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verblijf in Podium Mozaïek zo veilig mogelijk verloopt. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de protocollen die zijn opgesteld vanuit de brancheverenigingen van de horeca, zakelijke bijeenkomsten en het theater. Daarom vragen wij u onze huisregels door te lezen en u hier, voor uw en onze veiligheid, aan te houden. Op die manier kan iedereen weer genieten op een veilige manier. Alvast bedankt!

Al onze ruimtes zijn beschikbaar om te huren. We denken graag mee hoe we uw evenement tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken. En mocht het door overheidsmaatregelen toch niet door kunnen gaan? Dan kunt u kosteloos verzetten of annuleren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: 020-5800388.