Café-Restaurant

We zijn weer open!

De maatregelen rond Covid-19 zijn iets versoepeld en daarom zijn we vanaf 1 juni dagelijks geopend vanaf 10 uur! Geniet van een hapje of drankje of kom lekker Turks ontbijten in het weekend, het kan allemaal weer! Het café-restaurant is tevens de hele week geopend voor afhaalmaaltijden en u kunt bestellen via Thuisbezord.

Let op: Reserveren is verplicht. Reserveer hier. Of bel 020-5800383. 

Om uw veiligheid te waarborgen, is er zowel binnen in het restaurant als buiten op ons terrras een nieuwe indeling, afgestemd op 1,5 meter afstand tussen tafels, gasten en het personeel. Ook hebben we extra huisregels opgesteld.

 

De perfecte plek om af te spreken

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist  een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar. Het zonnige terras is populair bij jong en oud. U kunt alle dagen bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een drankje en een tussendoortje. 

Bij Podium Mozaïek staat de verbinding en ontmoeting tussen verschillende culturen centraal. Dit ziet u ook terug in onze internationale menukaart. We serveren huisgemaakte gerechten met Mediterrane invloeden, bereid met verse lokale producten. Op de kaart staan een aantal authentieke klassiekers voor twee. Maar ook de kleinere wereldse gerechten zijn ideaal om te delen.

Bekijk de virtuele impressie van het café-restaurant.
 

Uw activiteit in het Café-restaurant

Praktische informatie
 

Openingstijden

Het café-restaurant is vanaf 1 juni weer dagelijks geopend:

Zondag t/m donderdag 10.00-23.00 uur (keuken sluit om 21:00 u.)

Vrijdag en zaterdag 10.00-24.00 uur (keuken sluit om 22:00 u.)

* Let op: reserveren is verplicht. Reserveer hier. Of bel 020-5800383.

Openingstijden Take-away:

Maandag t/m vrijdag 12.00u - 20.00u
Zaterdag & zondag 10.00u - 20.00u

Lunch: Tot 16.00u
Diner: 16.30u - 20.00u
Turks Ontbijt: Zaterdag/ zondag: 10.00u - 15.00u

Bestellen kan alleen telefonisch via: 020-5800383 of direct aan de deur.

Extra huisregels i.v.m. corona

We doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw verblijf in Podium Mozaïek zo veilig mogelijk verloopt. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de protocollen uit de brancheverenigingen van de Horeca en Theater om de anderhalve meter afstand, veiligheid en hygiëne voor onze bezoekers en het personeel te waarborgen. 

Daarom vragen wij u onze huisregels door te lezen en u hier, voor uw en onze veiligheid, aan te houden. Op die manier kan iedereen weer genieten op een veilige manier. Alvast bedankt! 

Contact

Bel het café-restaurant op 020-5800383 of mail naar restaurant@podiummozaiek.nl (niet voor reserveringen).

Podium Mozaiek: Turks ontbijt


Turks ontbijt

Elk weekend serveren we ons befaamde Turks ontbijt. Een traditioneel Turks ontbijt bestaat uit een aantal kleine warme en koude gerechten waaronder waaronder 3 soorten kaas, honing-mascarpone, olijven, salade, muhammara, sigara boregi, börek, simit en een eitje. Tijdens het ontbijt wordt Turkse thee gedronken.

Het Turks ontbijt wordt elk weekend geserveerd van 10.00 - 15.00 uur. Bij mooi weer kunt u ook op het terras Turks ontbijt bestellen en het Turks Ontbijt kunt u indien gewenst ook afhalen. 

Reserveer hier.

Vanaf 20 personen verzorgen wij in overleg een Turks ontbijt op andere dagen.

Bestel nu het speciale Turks Ontbijt inclusief Theeset voor €27,-

Een Turks Ontbijt is niet compleet zonder de thee! En als u het écht goed wil doen, bereid en schenkt u de thee ook op de juiste manier. De theeset bestaat uit een dubbele, glazen theepot, twee tulpvormige Turkse theeglazen en échte Turkse thee. (Let op: de theeset is er in beperkte voorraad!). Bestellen kan telefonisch via 020 5800 383 of direct aan de deur.

Take-away

Het café-restaurant is tevens de hele week geopend voor afhaalmaaltijden.

Onze chef heeft een speciaal menu samengesteld om af te halen. Échte Mozaïek klassiekers of nieuwe gerechten in Mozaïek stijl. Natuurlijk kunt u ook het fameuze Turks ontbijt bestellen (alleen op za & zo). 

Bekijk hier het speciaal samengestelde afhaalmenu.

Ook kunt u onze gerechten bestellen via Thuisbezorgd.
 

Reviews

Goede spot om overdag te werken, altijd een fijne sfeer.
Goeie koffie, fijne broodjes en lekker terras.
Fijne bediening, heerlijk Turks ontbijt, open sfeer, mooi ingericht, fraaie kunst aan de muur. Heel fijne plek om met de familie te brunchen!
Heerlijk eten, gezellig drinken, een voorstelling pakken, het kan allemaal!

GROEPSDINERS, FEESTEN EN PARTIJEN

Onze theaterzaal en studio's zijn weer beschikbaar om te huren tot maximaal 30 personen in juni en maximaal 100 personen vanaf 1 juli, afhankelijk van de gewenste activiteit. 

Iets te vieren? Bij Podium Mozaïek bent u van harte welkom voor uw receptie, feest of privé-diner.

Al onze ruimtes zijn flexibel in te richten zodat u er met grote én kleine groepen sfeervol kunt dineren of borrelen. Bij een feestje kunnen we een viplounge met DJ booth voor u inrichten, maar ook een speciale programmering behoort tot de mogelijkheden. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat het u op deze fijne ontmoetingsplek aan niets ontbreekt. 

Kijk bij Verhuur voor de mogelijkheden of neem contact op met zaalverhuur@podiummozaiek.nl voor meer informatie.

 

Koop nu een waardebon van het café-restaurant voor een bedrag naar keuze en geniet op een ander moment van een hapje en een drankje in ons gezellige café-restaurant of op het zonnige terras.

Ook leuk om cadeau te geven en vrienden en familie te verrassen met een etentje, borrel of Turks Ontbijt bij Podium Mozaïek.

House of Hospitality

Podium Mozaïek wil door middel van kunst en cultuur bijdragen aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat doen we op het podium, maar ook er naast. In samenwerking met ROC van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam is in Podium Mozaïek onder de vlag House of Hospitality een hybride leer/werk omgeving gecreëerd waarin nieuwkomers die onlangs een verblijfsvergunning hebben verkregen een opleiding kunnen volgen. Wat u gewend bent van de programmering van Podium Mozaïek, ziet u nu ook terug in het café-restaurant waar u deze studenten tegenkomt in de bediening, bij de begeleiding tijdens evenementen en in de keuken.