Programma

filter

Filter op:


Genre
ComedyTheaterDansOperaMuziekBeeldende kunstKindervoorstellingLezingTalentenpodiumGesprekDocumentaireMuziektheaterTalkshowPresentatieStorytellingPerformanceExpo-PerformanceFysiek theaterMultidisciplinair theaterSpoken WordWereldmuziekStorytelling,LNP

Datum


Toon alles
Maand
septemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
GastprogrammeringCafé MarrakeshExpositieStorytelling FestivalLanter & FanterCafé IstanbulTalkshowNieuwe Makers Festival RRReuringClub Mozaiek LiveIDFAOpera
Filter(s):
Dit is een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het coronavirus onder voorbehoud zijn afgelast. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houd onze website in de gaten voor updates! Klik hier voor de actuele voorstellingen (vanaf 1 juni).
Afgelaste en verplaatste voorstellingen i.v.m. Coronavirus
VERPLAATST: Trauma's van Nora on Stage
za 14 nov '20 20:00 uur
Gastprogrammering
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

VERPLAATST: Trauma's van Nora on Stage -

VERPLAATST: Trauma's van Nora on Stage

za 14 nov '20 20:00 uur
Gastprogrammering

Persoonlijke verhalen geboren op een Facebookpagina komen tot leven op het podium. Storytelling, theater en muziek door de leden zelf waarmee zij hun verhaal handjes en voetjes geven.

Trauma’s van Nora bestaat nu vier maanden en werd op social media al snel een druk bezochte pagina waar leden persoonlijke verhalen konden delen die een life-event beschreven. Jeugdverhalen over (voornamelijk Marokkaanse) migratie naar Nederland, opgroeien met en tussen meerdere culturen, spiritualiteit, maar ook serieuzere thema’s zoals discriminatie, misbruik en echte trauma’s.

Lees verder >


Schrijf en muziektalenten werden snel duidelijk. Creatieve leden brachten voor het eerst hun verhaal naar het publiek. Op basis hiervan en gezien de behoefte aan een stem die verder reikt dan social media, is via het platform een crew aan talenten samengesteld door Nora Akachar en Amal van Caem.

Onder begeleiding en regie van Khadija Assbai en Adnan Atik zijn de verhalen gebundeld en uitgewerkt tot een prachtig stuk vol verrassingen. Gespeeld door de eigenaar van het verhaal maakt dat het spel meer dan echt is, zeer persoonlijk.

De boodschap is duidelijk. Herkenning, ongemakkelijkheid, nostalgie, humor en trauma met een knipoog.

Terug naar overzicht