Theater • do. 25 april 2024

  Stadstekenaar Rossel Chaslie maakt campagnebeeld Best of the West 2024

  We stelden 5 vragen aan stadstekenaar, illustrator, animator, schrijver én maker van het Best of the West campagnebeeld van 2023 #BREEKLOS Rossel Chaslie. Over zijn inspiratie, jeugddromen en toekomstdromen. Naast het campanebeeld maakte hij ook vijf (custom made) awards voor de winnaars van de verschillende disciplines. Ook deelde hij met ons zijn maakproces van het beeld van BOTW 2023. Leuk nieuwtje is dat hij ook het campagnebeeld en de awards van dit jaar zal ontwerpen!

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • wo. 27 maart 2024

  Theater Na de Dam & Bevrijdingsdag | 4 & 5 mei 2024

  In het kader van theater na de Dam en Bevrijdingsdag presenteert Podium Mozaïek op 4 & 5 mei drie voorstellingen die bijdragen aan het uitwisselen van verhalen, dromen, geschiedenissen en ervaringen voor het creëren van meer verbinding, begrip en empathie

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • di. 16 januari 2024

  Ahmet Polat in gesprek met Yasemin Demirözcan

  Yasemin Demirözcan (2000) is fotografe en maker van het campagnebeeld “Love Is A Verb” voor het Nieuwe Makers Festival RRReuring 2024. “Love Is A Verb” is geïnspireerd op het boek All About Love van bell hooks (2000) en de foto van Muhammad Ali door Carl Fischer in Esquire (1968) en maakt onderdeel van Yasemins creatieve proces als Nieuwe Maker tijdens RRReuring 2024. Het beeld van de martelaar St. Sebastian vormt voor Yasemin een krachtige visuele vertaling van de bereidheid te strijden voor bepaalde overtuigingen, waaronder liefde. Lees hier het warme gesprek dat fotograaf Ahmet Polat voerde met Yasemin.

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • do. 25 mei 2023

  Krachtige kunst en persoonlijke verhalen: Senad Alić

  Stagiair, kunstenaar en filmmaker Alexis ontdekte het werk van Kunstenaar Senad Alić en interviewde hem over zijn laatste expositie en boekpresentaties in Podium Mozaïek.

  Gepost door: Alexis van Heeswijk

  Lees verder
   


 • di. 24 januari 2023

  1+1 Gratis naar cultuur

  De hele maand februari kunnen alle Amsterdammers voordelig naar het theater, het museum, de bios of een concert. Met de bonnen in het boekje dat in de hele stad gratis te verkrijgen is, of te downloaden via de link in deze blog!

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • di. 10 januari 2023

  Nieuwe programmeur en ‘beschermer van het huis’: Hank van Bosstraten over ‘paying it forward’, gelukspoppetjes en zijn legacy

  Sinds november heeft Podium Mozaïek een nieuwe programmeur in huis: Hank van Bosstraten. Hank heeft een achtergrond in de televisiewereld als regisseur, maar schuwt zelf ook het podium niet: hij staat regelmatig in de spotlights als muzikant en comedian. Nu Hank zijn plek in ons fijne theater heeft gevonden en volop bezig is met het plannen van het nieuwe seizoen 2023-2024 stellen we hem graag aan jullie voor. Wie is deze nieuwe programmeur bij Podium Mozaïek?

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • di. 5 juli 2022

  JULIDANS: DARKMATTER Context Talk

  8, 9 en 10 juli presenteert Julidans DARKMATTER door Cherish Menzo. Na afloop van de voorstelling organiseert Julidans een verdiepend gesprek waarin drie gasten vanuit hun eigen artistieke praktijk reflecteren op de performance van Cherish Menzo. Onder leiding van Stephanie Afrifa zullen Aqueene Wilson en Mathieu Charles het gesprek openen over thema’s die DARKMATTER voor het voetlicht brengt.

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • vr. 27 mei 2022

  Theater voor Keti Koti + Free Heri Heri for all | VR 1 JUL 2022 19.00U

  Bij Podium Mozaïek vieren we 1 juli Keti Koti en herdenken we ons slavernijverleden met muziek, poëzie en eten. In samenwerking met Kip Republic serveren we dit jaar in honderd porties Heri Heri in onze theaterzaal en zijn er optredens van Spoken Word artiest Zaïre Krieger & MC, singer/songwriter, poëet en danser OTION. Speciaal voor deze avond hebben zij de handen ineen geslagen.

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • di. 3 mei 2022

  Town Tales 2022

  Het Bijlmer Parktheater, Meervaart, Frascati en Podium Mozaïek tonen het werk van een nieuwe generatie talentvolle theatermakers. Woensdag 18 t/m zaterdag 21 mei in Frascati.

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   

 • do. 24 maart 2022

  Theater Na de Dam | 4 mei 2022

  Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Ook dit jaar neemt Podium Mozaïek deel aan Theater Na de Dam.

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   

 • do. 10 februari 2022

  Ontmoet Suehaylee Vergouwen | RRReuring 2022

  Elk jaar presenteert Podium Mozaïek nieuwe makers van wie wij vinden dat je ze de komende jaren in de gaten moet houden. Deze nieuwe theatermakers, regisseurs, choreografen, performers en spoken word artiesten brengen indringende en persoonlijke verhalen die nog te weinig te horen zijn. Maak kennis met RRReuringmaker Suehaylee Vergouwen!

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • za. 15 januari 2022

  Kapsalon Theater

  Podium Mozaïek doet mee met de actie het Kapsalon Theater op woensdag 19 januari, waarbij theaters zullen worden omgetoverd tot kapsalons met optredens van artiesten, theatermakers en cabaretiers. Volg de actie op Instagram via @kapsalontheater

  Gepost door: Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • zo. 28 februari 2021

  Een wereld zonder slaap: droom of nachtmerrie?

  Vierdejaars studente Culturele Maatschappelijke Vormgeving Marjolein loopt nu een half jaar stage bij ons op de afdeling Marketing & Publiciteit. In deze blog neemt zij je mee in haar gedachtespinsels over een wereld zonder slaap: 8 uur extra en nooit meer moe klinkt als een ware utopie, maar is een wereld zonder dromen wel zo utopisch?

  Gepost door: Marjolein Bergboer

  Lees verder
   


 • wo. 16 december 2020

  ‘NIEUWE GENERATIE MAKERS MOETEN ONDERSTEUND WORDEN EN EEN KANS KRIJGEN OM ZICH VERDER TE ONTWIKKELEN’

  Eerder dit jaar ging Ika Berman -studente journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, voor AmstelRadar West in gesprek met onze directeur, Zafer Yurdakul. Een mooi gesprek over memorabele momenten van de afgelopen jaren, ondernemerschap en toekomstbeelden. Lees het terug in deze blog!

  Gepost door: Ika Berman

  Lees verder
   


 • vr. 9 oktober 2020

  Afstuderen tijdens corona

  Mijn naam is Marziya Koc en ik ben 23 jaar oud. Voor mijn studie Leisure & Eventsmanagement aan de Hogeschool Inholland doe ik op dit moment onderzoek naar hoe wij bij Podium Mozaïek meer jongeren naar het theater kunnen krijgen. Het is een interessante en uitdagende afstudeeropdracht waar creatieve concepten uit kunnen komen. Lees meer over mijn afstuderen tijdens corona...

  Gepost door: Marziya Koç

  Lees verder
   


 • vr. 4 september 2020

  Bos en Lommer in Transitie X Innercity Blues

  Afgelopen zomer spraken buurtbewoners Fouad Lakbir en William Lounsbury met meer dan 30 bewoners van Bos en Lommer over hun buurt. De twee basisvragen waren: voel je je thuis in Bos en Lommer en is er veel veranderd? Deze gesprekken resulteerden in de expositie en krant Bos en Lommer in Transitie.

  Gepost door: Merel Coolen

  Lees verder
   


 • zo. 5 juli 2020

  De Heldenreis van Theseus

  In het kader van Zomer in Mokum van stadsdeel Amsterdam West, presenteren World Opera Lab en Podium Mozaïek: De Heldenreis van Theseus, een interculturele mini-opera. Zondag 19 juli op het Mercatorplein in Amsterdam.

  Gepost door: World Opera Lab i.s.m. Podium Mozaïek

  Lees verder
   

 • di. 28 april 2020

  Theater Na de Dam: Ik ben hier

  Op 4 mei proberen we ons jaarlijks een voorstelling te maken van hoe het is om in onvrijheid te leven. In het kader van 75 jaar vrijheid en Theater na de Dam maken SLAA en Podium Mozaïek de audiovoordracht Ik ben hier. Hoe het is om je familie en vrienden achter te laten en misschien wel nooit meer terug te keren naar je moederland.

  Gepost door: SLAA i.s.m. Podium Mozaïek

  Lees verder
   


 • vr. 10 april 2020

  Bewaar je ticket, geniet later bij Podium Mozaïek

  Gepost door: Miriam Mustamu

  Lees verder
   


 • wo. 8 april 2020

  Herinneringen aan Harry Gosen

  Afgelopen zondag 5 april overleed Harry Gosen, hij was een grote Bos en Lommeraar. Hij was een vaste gast bij Podium Mozaïek, als enthousiast fotograaf of als lid van het 4 en 5 mei Comité Amsterdam-West. Onze programmeur Kasper Kapteijn deelt zijn herinneringen aan Harry Gosen.

  Gepost door: Kasper Kapteijn, programmeur

  Lees verder
   


 • zo. 5 april 2020

  #Mozaïekinhuis met: acteur en regisseur Soufiane Moussouli

  De getalenteerde acteur en regisseur Soufiane Moussouli is bij ons kind aan huis! Zo stond deze veelzijdige maker in Mozaïek op de planken met o.a. zijn eigen voorstellingen Marokkanen huilen niet en Gelukszoeker. Mozaïekreporter Sander ging met Soufiane in gesprek over dromen en drijfveren, prille beginnetjes en choquerende eindes. Lees hier het interview!

  Gepost door: Sander van der Horst

  Lees verder
   


 • za. 4 april 2020

  #Mozaïekinhuis met: Recepten van chef Khalid

  Speciaal voor jullie deelt chef Khalid twee heerlijke Podium Mozaïek gerechten die je thuis kan bereiden: Doradefilet met couscous en charmoula en overheerlijke courgette mücver (pannenkoekjes)! Haal #Mozaïekinhuis met de recepten van chef Khalid, door ze zelf thuis te maken of door ze af te halen vanaf komende week! Vanaf 8 april aanstaande zijn we van woensdag t/m zondag geopend voor take away. Houd onze website en socials in de gaten voor het laatste nieuws hierover!

  Gepost door: Khalid Maarouf

  Lees verder
   


 • ma. 30 maart 2020

  #Mozaïekinhuis met: Lees- en kijktips van stagiair Dion

  Onze stagiair en boekenwurm Dion heeft een aantal lees- en kijktips uitgezocht voor iedereen die even afleiding zoekt of juist wil zwelgen in ellende.

  Gepost door: Dion le Maître

  Lees verder
   


 • vr. 20 maart 2020

  #Mozaïekinhuis met: Britt's Bananenbrood Competitie!

  #Thuisblijftip 4: Britt's Bananenbrood Competitie! Stuur vóór 1 april een foto/video van jouw resultaat naar pr@podiummozaïek.nl door en wie weet..ben jij de BBBC winnaar van 2020! Onder de inzendingen verloten we 2 maal een koffiedate + cake voor twee personen, voor zodra we weer open zijn!

  Gepost door: Britt van der Horst-Heessels

  Lees verder
   


 • do. 13 februari 2020

  Ali & Nino is van alle tijden

  Samen met Theater Zuidplein (R’dam) maakte Toneelgroep Witte Raaf ‘Ali & Nino’. Deze muzikale jeugdvoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek vertelt het verhaal van Ali die wacht op een verblijfsvergunning. Hij raakt bevriend met zijn buurmeisje Nino, maar uiteindelijk komt de brief. Ali moet het land uit. Amro Kasr (31) speelt Ali. Voor hem is het een verhaal met een dubbel gevoel. ‘Mijn ouders kregen ook zo’n brief’.

  Gepost door: Tamara Klock

  Lees verder
   


 • do. 13 februari 2020

  Roué Verveer is zo goed als nieuw!

  In 2007 stond Roué Verveer voor het eerst in Podium Mozaïek, met zijn tweede solovoorstelling M.A.W. (Met Andere Woorden) sindsdien heeft hij bijna elk jaar in ons theater gestaan. Aanstaande 27 februari is het alweer tijd voor zijn negende avondvullende show: Zo Goed Als Nieuw. Lees hier het interview met Roué Verveer en Merel Coolen (medewerker Marketing en Publiciteit).

  Gepost door: Merel Coolen

  Lees verder
   


 • di. 4 februari 2020

  Halverwege RRReuring 2020

  Het RRReuring festival is losgebarsten in Mozaïek. Lees hier de persoonlijke hoogtepunten van programmeur Inge Koks.

  Gepost door: Inge Koks

  Lees verder
   

 • do. 30 januari 2020

  Intieme luisterverhalen door Thabi Mooi

  Theater- en documentairemaker Thabi Mooi maakt in 2020 een serie luisterverhalen over haar verwarring en persoonlijke zoektocht naar identiteit als biculturele Nederlander. In de serie gaat zij in gesprek met 8 jonge Amsterdammers. De gesprekken geven de luisteraar intieme inkijkjes in hoe andere stadsbewoners omgaan met de bijzondere mix binnen zichzelf. Op RRReuring 2020 introduceert Thabi haar project Shaken/Stirred met een inleiding en een eerste audioverhaal over 'Dan'.

  Gepost door: Thabi Mooi

  Lees verder
   


 • zo. 26 januari 2020

  Mijn favoriete tijd in Podium Mozaïek

  Op het moment van schrijven rest er nog een kleine week voordat het Nieuwe Makers Festival RRReuring losbarst in Podium Mozaïek! Terwijl alle makers nog druk in de weer zijn om de laatste puntjes op de i te zetten, neemt RRReuring programmeur Inge Koks, je met deze blog mee in het verhaal achter de schermen van het festival.

  Gepost door: Inge Koks

  Lees verder
   


 • do. 23 januari 2020

  Podium Mozaïek is de achtertuin van mijn voorstelling

  Woordkunstenaar Luan Buleshkaj staat zaterdag 8 februari op het Nieuwe Makers Festival RRReuring 2020. Met zijn solovoorstelling Leeuwenkind gaat Luan voor een avondvullend verhaal! Na jaren als spoken word kunstenaar aan de weg te hebben getimmerd is hij nu klaar voor de lange lijn. Lees hier hoe Luan tot zijn voorstelling is gekomen.

  Gepost door: Luan Buleshkaj

  Lees verder
   


 • ma. 20 januari 2020

  Here I Am There

  Here's a sneak preview on the Here I Am There performance by Akram Assam at the opening night of the RRReuring 2020 Festival.

  Gepost door: Akram Assam

  Lees verder
   


 • do. 16 januari 2020

  Sinan Eroglu zingt Jacques Brel

  Sinan Eroglu vertaalde een lied van Jacques Brel in het Turks en wist toen dat hij hier wat mee moest doen! In het theatrale concert wat hij nu aan het maken is voor het Nieuwe Makers Festival RRReuring, verbindt hij de liederen van onder meer Brel aan zijn eigen geschiedenis. Lees hier het bloggesprek tussen Sinan Eroglu en oud RRReuringmaker en spoken word-dichter Sandy Bosmans.

  Gepost door: Sandy Bosmans

  Lees verder
   


 • za. 11 januari 2020

  Improvisatie-koning Robbie Wallin wil gewoon de vloer op!

  In aanloop naar het Nieuwe Makers Festival RRReuring 2020 (30 januari t/m 8 februari), gaat oud-RRReuringmaker en spoken word-dichter Sandy Bosmans met enkele nieuwe makers over hun drijfveren en inspiratie. Lees hier het bloggesprek met nieuwe maker en improvisatiekoning Robbie Wallin, ook bekend van Lost Project's The World Is Yours en Man Down.

  Gepost door: Sandy Bosmans

  Lees verder
   


 • wo. 1 januari 2020

  RRReuring 2020 Programma

  RRReuring 2020 staat bol van nieuw werk. Maar liefst negen van de 10 makers presenteren nieuw werk dat ze speciaal voor deze editie hebben gemaakt. Naast de voorstellingen en optredens zijn er tijdens RRReuring traditiegetrouw ook allerlei nagesprekken en publieksgesprekken om het werk van de makers beter te leren kennen. Plus korte, stormige acts vol van muziek en pleidooi.

  Gepost door: Miriam Mustamu

  Lees verder
   

 • do. 19 december 2019

  Spoken word dichter Sandy Bosmans in gesprek met OTION (Guilermo Blinker)

  HET NIEUWE MAKERS FESTIVAL RRREURING IS EEN PROGRAMMA WAARIN PODIUM MOZAÏEK BEGINNENDE ARTIESTEN EEN PODIUM BIEDT OM HUN TALENTEN TE TONEN. SANDY BOSMANS SPEELDE VORIG JAAR TIJDENS RRREURING IN DE VOORSTELLING RAUW VAN POETRY CIRCLE NOWHERE. VANUIT HAAR ERVARING ALS NIEUWE MAKER, GING SANDY IN GESPREK MET EEN AANTAL RRREURINGMAKERS VAN DIT JAAR (30 JANUARI T/M 8 FEBRUARI). WAT MOTIVEERT EEN “NIEUWE” MAKER NOU EIGENLIJK? WAT HOUDT HEN LETTERLIJK EN FIGUURLIJK IN BEWEGING EN WAAROM KLIMMEN ZE GRAAG OP EEN PODIUM?

  Gepost door: Sandy Bosmans

  Lees verder
   


 • di. 24 september 2019

  Buut Vrij! Voorstelling, experiment en ervaring

  Filosofie is de bron van haar werk. Met haar nieuwste voorstelling Buut Vrij! grijpt Margot Zwier Foucault aan om samen met kinderen het thema macht onder de loep te nemen. Evan Faulkner (8 jaar) is een van de spelers. In dit interview vertellen maker en speler samen over de filosofie van Foucault, over angsten en wat zij zouden doen als ze onzichtbaar waren.

  Gepost door: Miriam Mustamu

  Lees verder
   


 • do. 4 juli 2019

  Vaarwel!

  Het einde van mijn stageperiode is in zicht. Laten we reflecteren op de leuke momenten die ik heb gehad bij Podium Mozaïek!

  Gepost door: Berfin Atik

  Lees verder
   


 • di. 2 juli 2019

  Samen dansen, true love!

  Per 1 juli is Lindy Steenmetz een van onze reporters en houdt ze je op de hoogte van alle ins en outs in, om en rondom Podium Mozaïek.

  Gepost door: Lindy Steenmetz

  Lees verder
   


 • vr. 3 mei 2019

  Vasten zuivert de ziel

  Oud-stagiair Lindy Steenmetz is weer terug bij ons voor een snuffelstage van een week en doet verslag.

  Gepost door: Lindy Steenmetz

  Lees verder
   


 • wo. 1 mei 2019

  Dialoog betekent...

  Een onthullende column van Asis Aynan over taal en begrip. Aynan debuteerde in 2007 met de bundel 'Veldslag en andere herinneringen', is de bedenker van de BerberBibliotheek en schreef onder het pseudoniem Driss Tafersiti ‘Ik, Driss en Gebed zonder eind’ (2010'. In 2011 werd hij genomineerd voor de Amsterdam Kunstprijs, de belangrijkste kunstprijs van de hoofdstad.

  Gepost door: Asis Aynan

  Lees verder
   


 • di. 23 april 2019

  Belevenissen van een stagiaire

  Ha, daar ben ik weer! In de tussentijd is er weer een hoop gebeurd dus pak je thee en lean back.

  Gepost door: Berfin Atik

  Lees verder
   


 • za. 30 maart 2019

  Meet: Ada Ozdogan “Ik heb een fascinatie voor het absurde”

  Haar theaterstuk Dubbelgangers is vol in de maak en gaat op 12 april in première in Podium Mozaïek. Ze loopt hier al meer dan 10 jaar rond. Een interview met haar over de voorstelling, het maakproces en haar fascinaties.

  Gepost door: Marlou Kusters

  Lees verder
   


 • di. 19 maart 2019

  Meet the new intern: Berfin!

  Hi! Mijn naam is Berfin Atik en ik loop een half jaar stage bij Podium Mozaïek. Je kunt een paar blogposts van mij verwachten over mijn stageperiode bij Podium Mozaïek!

  Gepost door: Berfin Atik

  Lees verder
   

 • vr. 15 maart 2019

  Terugblikken op Nieuwe Makers Festival RRReuring

  Een verdiepend gesprek met Theaterwetenschap studenten Wessel Padberg en Sofie Boiten

  Gepost door: Sofie en Wessel

  Lees verder
   


 • ma. 4 maart 2019

  Dachten Nederlanders maar zoals Abdelrahman

  Een column van Mounir Samuel over een heel verrassende ontmoeting in zijn geboorteland Egypte. Hij is journalist, schrijver en theatermaker. Zijn voorstelling En toen schiep god Mounir gaat op 28 maart in première.

  Gepost door: Mounir Samuel

  Lees verder
   


 • do. 14 februari 2019

  Jija Sohns transformatie als Kyabajo

  Berfin loopt zes maanden stage bij Podium Mozaïek. Ze doet media & redactie en alles met tekst en video is haar op het lijf geschreven. Dit zijn haar observaties van Kyabajo.

  Gepost door: Berfin Atik

  Lees verder
   


 • zo. 10 februari 2019

  Door de mand vallen

  Marlou werkt in de publiciteit/ marketing/ redactie bij Podium Mozaïek. Zij nam deze taken ook voor RRReuring Festival waar. De voorstelling Imposters gaat over de millennial -en laat Marlou er nou ook eentje zijn.

  Gepost door: Marlou Kusters

  Lees verder
   


 • vr. 8 februari 2019

  Storytelling in twee totaal verschillende werelden

  Sofie Boiten is tweedejaars studente Theaterwetenschap. Dit is haar kijk op Un Voyageur en RAUW (v/v): "Met kippenvel verlaat je de zaal"

  Gepost door: Sofie Boiten

  Lees verder
   


 • do. 7 februari 2019

  Van Japanse sensualiteit naar martial arts in Indonesië

  Wessel Padberg is tweedejaars student Theaterwetenschap. Zijn beleving van de voorstellingen tijdens RRReuring staan in dit blog!

  Gepost door: Wessel Padberg

  Lees verder
   


 • wo. 6 februari 2019

  Ruis overstemt de zwarte stem

  Student Theaterwetenschap Wessel Padberg schreef dit verslag over White Noise van Christian Guerematchi en Guillermo Blinker.

  Gepost door: Wessel Padberg

  Lees verder
   


 • di. 5 februari 2019

  Vier jonge vrouwen

  Wessel Padberg studeert Theaterwetenschap. Hij ging naar de voorstelling Women in Love van Sarah Huygens over de identiteit van de vrouw. Dans en humor.

  Gepost door: Wessel Padberg

  Lees verder
   


 • di. 5 februari 2019

  Zondag was een goede dag

  Student Theaterwetenschap Sofie Boiten is zondag naar de voorstellingen van Mouna Laroussi en Joya Mooi geweest en schreef dit fijne verslag!

  Gepost door: Sofie Boiten

  Lees verder
   


 • zo. 3 februari 2019

  Programmeur Inge Koks vertelt

  Voorbereiding #3: Abdelkarim El Baz

  Gepost door: Inge Koks

  Lees verder
   


 • za. 2 februari 2019

  Ulrike. Nee, Imra. Of toch Ulrike?

  Als afgestudeerd journalist was Marlou heel nieuwsgierig naar dit stuk van Imra Dincer. De protagonist is namelijk ook journalist (en vervolgens geradicaliseerd activiste). Dit is haar kijk op Ulrike's Convicted Songs.

  Gepost door: Marlou Kusters

  Lees verder
   


 • wo. 30 januari 2019

  Interview met Vlerk & Zijlstra

  Sarah van der Vlerk en Jelle Zijlstra maken cabaret toneel. Hun eerste voorstelling Ballenbak stond vorig jaar op RRReuring. Dit jaar gaan presenteren deze jonge theatermakers hun volgende voorstelling: Imposters.

  Gepost door: Marlou Kusters

  Lees verder
   


 • do. 17 januari 2019

  Programmeur Inge Koks vertelt

  Voorbereidingen #2 door Inge Koks, programmeur van RRReuring Chris en ik waren al langere tijd met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. Mooi dat dit nu resulteert in de openingsvoorstelling White Noise van RRReuring.

  Gepost door: Sara van Wezel

  Lees verder
   


 • do. 17 januari 2019

  Programmeur Inge Koks vertelt

  Voorbereidingen #1 door Inge Koks, programmeur van RRReuring

  Gepost door: Sara van Wezel

  Lees verder
   


 • do. 17 januari 2019

  RRRonde Tafel

  Tijdens RRReuring duikt theatermaker Mara van Nes met het publiek en de makers de diepte in aan de Ronde Tafel van Mara!

  Gepost door: Mara van Nes

  Lees verder
   


 • ma. 17 december 2018

  Interview met Christian Guerematchi

  Opgegroeid als balletdanser Slovenië en sinds 2006 in Nederland. Zijn eigen dansvoorstelling White Noise (met Otion) gaat op RRReuring in première.

  Lees verder