Theater

Town Tales 2022

di. 3 mei 2022

Van woensdag 18 t/m zaterdag 21 mei tonen we werk van een nieuwe generatie talentvolle theatermakers, die in alle verscheidenheid maken, denken en vertellen.

TOWN TALES is een festival waarin Bijlmer Parktheater, Meervaart, Podium Mozaïek en Frascati samenwerken in de organisatie en programmering van nieuwe, diverse theatermakers. Gezamenlijk presenteren zij in Frascati een reeks voorstellingen die bij Bijlmer Parktheater, Meervaart en Podium Mozaïek zijn ontstaan en ontwikkeld. Een driedaags programma met jong Amsterdams talent dat met theater, dans, spoken word, storytelling (& meer) een nieuw verhaal vertelt. Hun verhaal.

Met o.a. Onias Landveld, Yeliz Dogan, Ferhat Kaplan, Nina-Elisa Euson, Dahiana Candelo, Joey Mulder, Gianine Strang, Lysanne van Berlo en Janiro Ottens, Alidtcha Binazon & Bodine Sutorius en Romy Stark en Adanma Okoro

Bijlmer Parktheater, Meervaart, Podium Mozaïek en Frascati zijn in 2018 een samenwerking gestart op het gebied van talentontwikkeling. Dit doen zij vanuit de gezamenlijke behoefte om een steviger Amsterdams platform te creëren voor ontwikkeling en presentatie van jong en divers talent.

Ga voor meer info en tickets naar Town Tales.

Gepost door: Podium Mozaïek

Terug naar overzicht