Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyMuziektheaterMuziekGastprogrammeringDansTheaterBeeldende kunstKindervoorstellingFilm

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptember

Serie
#female gazeJULIDANSJulidans
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
35.00
Met Mozaiekpas
28.00


Zeynep Baksi Karatağ

za 14 mei '22 , 21:00
Theaterzaal

Zeynep Bakşi Karatağ is dé vrouw die jou het beste van de Turkse volksmuziek laat ervaren. Met haar krachtige, melancholische stem en een onmiskenbaar timbre creëert de kunstenares een warme en magische sfeer. Ze combineert traditionele elementen met hedendaagse muziek. Een unieke combinatie.

Zeynep Bakşi Karatağ begon haar muziekcarrière in 1996 met zanglessen van de legendarische Seha Okuş in het Müjdat Gezen Art Center. Een jaar later trad ze toe tot het Istanbul State Conservatory, een beslissing die haar benadering van muziek tot op de dag van vandaag beïnvloedt. Na een lange pauze met haar gezin, keerde Zeynep Bakşi Karatağ in 2012 terug naar haar grote passie muziek. In 2014 bracht ze haar eerste studioalbum Mozaik uit via Kalan-label dat enorm enhousiast werd ontvangen. Het nieuwe album Usulca volgde al gauw, ditmaal met gastmuzikanten Ozbi, Ahmet Aslan en Umut Altıncağ, maar nog altijd metdezelfde drijfveer: oude en traditionele liederen moderniseren om ze interessant te maken voor de jongere generatie. Sinds 2019 heeft Zeynep een aantal singles uitgebracht die in verschillende Turkse televisieseries te zien waren. Haar bekendheid heeft hierdoor een enorme vlucht genomen. Momenteel neemt Zeynep duetten op met Doğan Duru (REDD), die in de nabije toekomst zullen verschijnen.

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas

Met de Mozaïekpas koopt u het hele seizoen voor u en uw introducee tickets met 20% korting! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé. Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk.

 Terug naar overzicht