Programma

Filter op:


Datum


Toon alles
Filter(s):
Vanwege de overheidsmaatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan die 19 december ingaan, is ons theater tussen 19 december en 15 januari gesloten voor publiek. Er zullen geen voorstellingen plaatsvinden. Lees hier meer.
Binnenkort in Podium Mozaïek
BIMS - Priscilla Vaudelle / Lost Project / F..
vr 8 apr '22 20:30
Muziektheater
Focus -
Rayen Panday
za 16 apr '22 21:00
Comedy
Zeynep Baksi Karadag
za 14 mei '22 21:00
Muziek
Prinses Arabella: Aangenamelijk! (4+) -
Rose Stories
zo 15 mei '22 15:00
Kindervoorstelling
Geen verhaal -
Laura van Dolron
za 28 mei '22 21:00
Theater
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
21.50
Studentenkorting/CJP/CKV (incl. consumptie) Vrije plaatskeuze
16.50
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
19.50
Met Mozaiekpas
17.20

De Passie van Isa - World Opera Lab

za 2 apr '22 - 21:00
Theaterzaal

Erbarme dich begeleid door een Arabische ud, o Haubt voll Blut und Wunden naast Afro-Surinaamse klaagzangen, en Aus Liebe in een muzikale dialoog met Indiase raga’s: de Passie van Isa plaatst de Passie-traditie in het licht van verschillende wereldwijde invalshoeken. In zeven muzikale talen vertellen we het verhaal van onze wereld van nu; onze verschillen en hoe we elkaar de hand rijken. Met de Matteüspassie van Bach als basis komen eeuwenoude verbindingen tussen culturen tot leven. Bariton Sinan Vural zingt prachtige aria’s uit de Matteüs én Turkse mystieke liederen. De fenomenale Aylin Sezer vertolkt de sopraanaria’s, Shwan Sulaiman reciteert mystieke Arabische poëzie en Itzel Medegico zingt zowel de mezzo-aria’s van Bach als Mexicaanse Semana Santa-liederen. Chetna Shani Seghal zingt Hindoeïstische bhavans en de vituoze ud-speler Haytham Safia speelt melodieën uit Galilea. Naast cello en orgel hoor je verder ook instrumenten als sitar en daf. Samen vertellen de zangers en het ensemble prachtige verhalen van verlies en wederopstanding. Een voorstelling als een goed gesprek, vol schoonheid en verzoening, en een verrijking van de paastraditie.

In de media: 'Het is een feest om mee te maken … oprecht en ontroerend, en multicultureel in de meest letterlijke betekenis van het woord; onnadrukkelijk wordt de diversiteit van de samenleving getoond. Passie van nu verdient het om uit te groeien tot een nieuwe traditie. - Theaterkrant
 

< Lees minder

Lees meerTerug naar overzicht