Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyBeeldende kunstDansWandelvoorstelling, DansTheaterMuziekDocu-theaterTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterMultidisciplinair theaterFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Herdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansMozaïek Kids#female gaze
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
9.50
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
7.50


Mozaïek Kids Met workshops!

Superball, Lollipop and Mr. Classic (8+)
Oorkaan

zo 7 mei '23 , 14:00
Muziektheater, Kindervoorstelling
Theaterzaal

Beatbox meets klassiek slagwerk  (voor 8 tot 108 jaar)   

Dit theatrale concert van Oorkaan en Slagwerk Den Haag heeft een eigen sound, luisterbeleving en visuele kracht voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Ga mee in de wereld van  beats en klassiek slagwerk. 

Wat is jouw #battle? Tijdens dit theatrale concert word je meegevoerd door de kracht van beatbox en klassiek slagwerk. De drie musici in Superball, Lollipop & Mr. Classic vertellen een verhaal zonder woorden, maar met een eigen ritme. Beatboxen, muziek en dancemoves komen samen in een spannend spel waarin we bewegen op de beat die we allemaal kennen, de beat van ons eigen hart. Wat hebben we nodig? Onszelf en elkaar! Ben je er klaar voor om jouw eigen ritme te volgen? Wanneer onze ritmes samenkomen zijn we onverwoestbaar! 

Doe mee met de workshops!
Na de voorstelling kunnen alle kinderen meedoen met gratis actieve en creatieve workshops. In de actieve workshop gaan kinderen de kneepjes van het Beatbox-vak leren en experimenteren met bodypercussie. In de creatieve workshop gaat beeldend kunstenaar Edson Bruno Filho dansende bloemen knutselen. 

Language No Problem

Lees minder

Credits

Human beatboxer: B-Art (Bart Voogt)
Slagwerk: Maria Martinez Paya
Slagwerk: Vitaly Medvedev

Lees meerTerug naar overzicht