Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyMuziekToneelTheaterMuziektheaterDansSpoken WordExpositieGastprogrammeringKindervoorstellingBeeldend theater,KindervoorstellingStorytelling,ComedyMuziektheater,GastprogrammeringBeeldend theaterStorytellingMultidisciplinair theaterNieuwe MakersFilmFestival

Datum


Toon alles
Maand
februarimaartaprilmeijuni

Serie
Lanter & Fanter#female gaze#femalegazeGastprogrammeringRRREURING
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Amsterdams Grand Anasheed Event -
Yassine Habibi
za 6 mei '23 20:30
Muziek, Gastprogrammering
Superball, Lollipop and Mr. Classic (8+) -
Oorkaan
zo 7 mei '23 14:00
Muziektheater, Kindervoorstelling
Met afterparty & photobooth!
Nabil -
Absurd
za 27 mei '23 21:00
Comedy
Keturunan -
Cheroney Pelupessy
do 29 jun '23 21:00
Dans, Film
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
26.50
bestel prijsinformatie

Gastprogrammering

Amsterdams Grand Anasheed Event
Yassine Habibi

za 6 mei '23 , 20:30
Muziek, Gastprogrammering
Theaterzaal

Yassine Habibi, 
geboren in Meknes, het stadsmuseum voor kunst, authenticiteit en beschaving. Het is in deze koninklijke stad, dat Yassine de kneepjes van het zingen leerde door zijn artistieke leertraject voort te zetten, parallel aan zijn academische studies aan de faculteit letteren en menswetenschappen van zijn geboorteplaats.

Van jongs af aan bewees hij zijn talent op lokaal niveau in een moeilijk muzikaal type, het is het spirituele lied die hij perfect beheerst. Hij heefr vele prijzen gewonnen door mee te doen aan zangcompetities. Zo won hij ook aan een van de grote competities "Munshid Sharjah 3" In de Verenigde Arabische Emiraten, georganiseerd door de televisiezender Sharjah Tv onder begeleiding van grote anasheed zangers uit verschillende landen. Verder is Yassine voorzitter van de organisatie Rouh de Meknes. Hij is naast anasheed zanger oftewel zanger van het spirituele lied ook schrijver, componist en algemeen directeur van de organisatie Rouh de Meknes.

Het wordt een avond die zelden zo is georganiseerd. Een avond waarin Meknes en Amsterdam elkaar zullen ontmoeten en waarvan we oprecht kunnen zeggen dat het een grandioze avond zal zijn. 

Door het kopen van een kaartje steunt u tevens het waterput projekt. Een gedeelte van de opbrengst zal hiervoor worden gebruikt.

Wij zien u graag. MARHABA OF WELKOM, mis deze avond niet. Laat uw hart en ziel een overweldigende douche muziek/anasheed voelen.
 

Terug naar overzicht