Theater

filter

Filter op:


Genre
MuziekComedyTheaterGastprogrammeringToneelBeeldende kunstDansKindervoorstellingBeeldend theater,KindervoorstellingComedy,GastprogrammeringMuziek,GastprogrammeringMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theaterFilm

Datum


Toon alles
Maand
maartaprilmeijunijuli

Serie
#female gazeLanter & FanterGastprogrammering
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
RRREURING

expositie: REFLECT
Lowie van der Grinten

do 9 feb '23 - zo 12 mrt '23
Foyer

Eerste solo expositie van fotograaf Lowie van der Grinten

2022 was voor Lowie van der Grinten een sleuteljaar. Toen hij zich vol op fotografie kon storten, kwam alle opgehoopte creativiteit in één keer los. Hij begon andere invalshoeken te gebruiken in opdrachten en eigen creatieve projecten en maakte zowel in zijn werk als op persoonlijk vlak een grote ontwikkeling door. Hij stapte buiten de geijkte paden en portretteerde zijn modellen in de vrije natuur, op het water, bij volle maan, of te midden van strakke lijnen en gebouwen in de stad. Met zijn concertfotografie maakt hij artiesten onderdeel van een grotere compositie waarin de omgeving en mensenmassa’s nadrukkelijk deel uitmaken van het verhaal. Dit alles komt samen in de expositie ‘REFLECT’, wat letterlijk verwijst naar de veelvoorkomende reflecties in foto’s én naar de persoonlijke reflectie van de fotograaf op zijn ontwikkeling van de afgelopen jaren. De expositie laat goed zien wat die nieuwe werkwijze heeft opgeleverd en biedt een rijk en gevarieerd overzicht van het meest bijzondere werk van fotograaf Lowie van der Grinten, met het campagnebeeld van RRReuring als sprekend voorbeeld daarvan. 

Lowie van der Grinten
Lowie van der Grinten is de maker van het campagnebeeld van RRReuring. Hij is een fotograaf die zowel rauwe straatbeelden als verfijnde fashion weet vast te leggen in een eigen unieke stijl. Hij begon bij hiphop platform 101Barz en fotografeert daar nog steeds. Daarnaast werkt hij met grote en opkomende (internationale) artiesten, onder andere op concerten en aan albumcovers en doet hij fotoshoots voor modemerken, theater- en musicalproducties, muzieklabels en alles daar tussenin. Ook geeft hij workshops voor jongeren en collega fotografen.

Check RRREURING.NL voor uitgebreide foto- en videoportretten van alle RRReuringmakers.

 

Programma opening expositie REFLECT - 9 februari

17.00 Inloop

17.30 Opening met korte presentatie door Lowie van der Grinten en Rotjoch (101Barz)

18.00 Borrel 

De expositieperiode voor REFLECT door Lowie van der Grinten is verlengd en nog tot en met 12 maart te zien in Podium Mozaïek!

 

 

 

Terug naar overzicht