Theater

filter

Filter op:


Genre
WorkshopsKindervoorstellingTheaterMuziekBeeldende kunstStorytelling, KookshowFilmDocu-theaterTalentenpodiumDansComedyGastprogrammeringStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
35.00


Kelepce Kullanma Klavuzu
Huseyin Avni Danyal en Basak Dasman

zo 19 mrt '23 , 20:00
Theater, Gastprogrammering
Theaterzaal

Dat niets is wat het lijkt blijkt uit een politieverhoor van een slimme en intellectuele vrouw, tegenover een niet zo slimme maar koppige politieagent, terwijl hij wacht tot zijn tijd erop zit en weer naar huis mag. Een verhoring waarin de machtsverhoudingen steeds lijken te wisselen, is de magische vraag "Hoe te verliezen?" Hoe verliezen we de jongeren, onze waarden en onszelf? Terwijl de ondervraagde vrouw opzoek is naar haar verloren man, moeten er veel vragen beantwoord worden. 

U bent van harte uitgenodigd om deel uit te maken van deze verhoring. Laten we de vragen samen stellen! En wie ondervraagt wie nou daadwerkelijk? Een illusionistische vrouw tijdens een politieverhoor... Wie is de ondervraagde nou daadwerkelijk? De vrouw zelf of de agent?

Deze voorstelling is volledig in het Turks. 
 

Terug naar overzicht