Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterDansKleinkunst theaterComedyMuziekKindervoorstellingAudio-installatieWorkshopShared dialogueBeeldende kunstLanter & FanterMultidisciplinair theaterStorytellingMuziektheaterSpoken WordFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
decemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Lanter & Fanter#female gazePodium Mozaïek op locatie: De VlugtLanter & Fanter Winterfestival
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Met Stadspas
23.00


MASSADA 50 JAAR LIVE
Massada

zo 16 jul '23 , 15:00
Muziek
Theaterzaal

De jubileumtour komt naar Podium Mozaïek!

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekscene. Oprichter Johnny Manuhutu legde in de jaren '70 de basis van de grotendeels uit Molukse muzikanten bestaande band. Dat is inmiddels alweer 50 jaar geleden en dit moet natuurlijk gevierd worden met een jubileumtour.

In 2023 trapt de ‘Massada – 50 Years Anniversary Tour’ af op velerlei poppodia, theaters en festivals. Tevens zal het langverwachte boek ‘Astaganaga – 50 Jaar Massada’ omstreeks maart 2023 in theater Zuidplein te Rotterdam middels een concert en media moment worden gepresenteerd.

Geheel passend in het muzikale concept van Massada heeft de groep zich gedurende haar gehele muzikale carrière immer voorzien van uitzonderlijk talentvolle percussionisten. De percussie en de daarbij horende sterk ritmisch accent in de muziek speelt een zeer belangrijke rol in het eigen werk van Massada.

De groep wordt door velen bewonderd om de dynamische uitstraling en de goede energie gedurende de shows. De huidige percussie line-up van Massada wordt beschouwd als een van de beste in Nederland.

PS: We vieren het einde van ons theaterseizoen met een Bring a friend-actie! Koop 1 ticket voor Massada en bestel er 1 gratis Vriendenticket bij!

Musici:
Johnny Manuhutu - leadvocals/ percussions
Rudy de Queljoe - guitar 
Julian Souisa - guitar
James Sabandar - bass
Alvin Manuhuwa - drums
Jopie Manuhutu - timbales/ percussions
Freddy Anindjola - keyboards/ synthesizer 
Daniël Bloem-Beretty - conga's/ percussions
Nippy Noya - conga's/ percussions
 Terug naar overzicht