Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyBeeldende kunstDansWandelvoorstelling, DansTheaterMuziekDocu-theaterTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterMultidisciplinair theaterFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Herdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansMozaïek Kids#female gaze
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
35.00


Gastprogrammering

Böyleyken Böyle Stand-Up Show
Tahsin Hasoğlu

vr 16 jun '23 , 20:30
Comedy
Theaterzaal

Kom en geniet van een avond vol lachen en plezier met de getalenteerde Turkse komiek Tahsin Hasoğlu tijdens zijn onvergetelijke "Böyleyken Böyle" stand-up show!

Tahsin Hasoğlu is een populaire figuur uit de comedy scene in Turkije en heeft een trouw publiek opgebouwd via zijn grappige social mediavideo's en zijn optredens in komische films. Na het grote succes in Turkije, brengt Tahsin Hasoğlu nu zijn geliefde show naar Europa, en jij kunt erbij zijn! Bereid je voor op een avond vol humor, hilarische anekdotes en scherpe observaties. Tahsin's ongeëvenaarde komische timing en vindingrijkheid zullen je zeker laten lachen tot je erbij neervalt.

Of je nu een fan bent van zijn eerdere werk of nieuwsgierig bent naar zijn unieke stijl van comedy, "Böyleyken Böyle" belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Tahsin Hasoğlu is een meester in het vermaken van zijn publiek en het creëren van een geweldige sfeer vol positieve energie. Mis deze kans niet om de komische genialiteit van Tahsin Hasoğlu live te ervaren. Nodig je vrienden, familie en collega's uit en kom samen naar deze niet te missen show. Lach, ontspan en geniet van een avond vol entertainment die je nog lang zal bijblijven.

In samenwerking met Mystiek Productions.

Terug naar overzicht