Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterOpen StageComedyMuziektheaterStorytellingKindervoorstelling, MuziektheaterDocumentaireBeeldende kunstGastprogrammering, Multidisciplinair theaterGastprogrammeringKindervoorstellingDansMultidisciplinairFilmSpoken WordBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenTheater na de DamLanter & FanterBevrijdingsdag
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
18.00
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
16.00


Geannuleerd

Arthur | De radicalisering van een glazenwasser
Amro Kasr

vr 8 dec '23 , 20:30
Theater, Storytelling
Theaterzaal

Dit programma is geannuleerd. Kaartkopers zullen persoonlijk worden geïnformeerd. 

Wat gebeurt er met een vriendschap die onder druk komt te staan door politieke meningsverschillen? Tijdens de corona lockdowns gaat Amro aan de slag in het glazenwassersbedrijf van een goede vriend. Op grote hoogte kijken ze uit over de stad en de mensen en reflecteren ze op de samenleving.

Over Amro
Amro Kasr is een schrijver en acteur uit Rotterdam. Als acteur speelde hij onder andere bij RAAF muziektheater, het Zuidelijk Toneel, Laaktheater, Studio De Bakkerij en Theater Zuidplein. Met zijn proza won hij in 2018 de El Hizjra Literatuurprijs. Hij ontwikkelde de voorstelling De Laatste Clown van Aleppo als onderdeel van het ontwikkeltraject Teasers 2020 van Lab-Z. De radicalisering van een glazenwasser is zijn tweede Lab-Z productie. 

Lab-Z
Lab-Z - onderdeel van Theater Zuidplein - biedt plek aan upcoming theatermakers die zich laten inspireren door de tijd waarin wij nu leven en de wereld om ons heen. In de ondersteuning van deze makers staan proces, professionalisering en publiek centraal. 

Credits
Tekst en spel | Amro Kasr 
Regie | Yahya Gaier 
Techniek | Nienke Krikke
Productieleider | Laura Holleman 
Artistiek coördinator | Milou Brockhus

Terug naar overzicht