Theater

filter

Filter op:


Genre
WorkshopsKindervoorstellingTheaterMuziekBeeldende kunstStorytelling, KookshowFilmDocu-theaterTalentenpodiumDansComedyGastprogrammeringStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
Gratis


RRReuring Zomerlab 2023 OP LOCATIE: BROEDPLAATS DE VLUGT

Kamelen in de polder
Adnan Atik en Ayoub Kharkhach

za 26 aug '23 , 18:00
Storytelling, theater

OPGELET! Deze voorstelling speelt op locatie: Broedplaats de Vlugt

Tijdens het RRReuring Zomerlab 2023 brengen vier nieuwe makers de zomer door in de studio’s van Podium Mozaïek en Broedplaats De Vlugt om te werken aan hun voorstellingen die tijdens het RRReuring Festival in februari 2024 in première gaan. Deze periode gebruiken zij als vooronderzoek. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2023 presenteren de RRReuringmakers dit onderzoek aan het publiek in Broedplaats De Vlugt. Elke presentatie wordt gevolgd door een nagesprek onder leiding van programmeur Priscilla Vaudelle. 

Adnan en Ayoub, de ‘kamelen in de polder’. Na een oneindige zoektocht naar wie ze zijn, komen ze tot de conclusie dat het antwoord op die vraag misschien toch niet zoveel uitmaakt als ze ooit dachten. Kamelen drinken graag water. En in de polder is water genoeg.

Over Adnan Atik & Ayoub Kharkhach
Adnan Atik en Ayoub Kharkhach zijn o.a. bekend van de theatervoorstelling Trauma’s van Nora waarin ze je meenemen met hun verhalen over hoe het is om op te groeien onder invloed van Nederlandse en Marokkaanse sociale codes. Met Mediterrane roots gevestigd in de Nederlandse modder komen deze met scherpe bevindingen over hoe het anders kan.

Terug naar overzicht