Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterDansKleinkunst theaterComedyMuziekKindervoorstellingAudio-installatieWorkshopShared dialogueBeeldende kunstLanter & FanterMultidisciplinair theaterStorytellingMuziektheaterSpoken WordFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
decemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Lanter & Fanter#female gazePodium Mozaïek op locatie: De VlugtLanter & Fanter Winterfestival
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Met Stadspas
12.00

TASF: Bevrijdende Geluiden
Soula Notos, Kor Hoebe en Jacob Adriani

zo 5 nov '23 , 14:30
Storytelling
Studio 1

Drie ervaren verhalenvertellers schijnen hun licht op dit jaar’s thema: bevrijding

 

 

Zin in een uur vol van bevrijdende geluiden, emotionele momenten en gelach? Dan zit je goed bij deze wervelende show van komische en muzikale verhalenvertellers. Alledrie komen ze 15 minuten de vloer op om hun momenten van bevrijding met je te delen, middels mooie verhalen, goeie grappen en harverwarmende geluiden.

Jacob Adriani
Jacob Adriani begon zijn stand-up comedy carrière in een uitverkocht Carré en speelt sindsdien in halfvolle clubs door heel West-Nederland. In 2007 zat Jacob samen met Hans Teeuwen bij De Wereld Draait Door, derde rij linksachter in het publiek. Jacob heeft wel meningen, maar geen podcast.

Kor Hoebe
Kor Hoebe is een Pools Amsterdamse stand-up comedian en verhalenverteller, een bekend gezicht op YouTube, bij Mezrab en het Amsterdam Comedy Cafe. Kor heeft altijd wel wat te vertellen en put uit zijn ervaringen als all round tour guide, docent in jeugdgevangenissen en het grote verlies van een broer. 

Soula Notos
Soula Notos is een Grieks-Nederlandse theatermaker, comedian, actrice en storyteller. Ze is een vaste storyteller en host van Mezrab en van Soula's Storytelling Nights in Theater Kikker. Thema’s in haar werk zijn empowerment, verbinding, humanisering, vrijheid, lichtheid. Ze vertelt verhalen om te verbinden, om verandering teweeg te brengen, om mensen aan het lachen te maken. En om niet te vergeten…. Haar solo Who are you when no one is looking? was te zien op festivals in Londen, Oslo, Praag, Amsterdam, Utrecht, en ook op Oerol en Festival Boulevard.

Terug naar overzicht