Theater

filter

Filter op:


Genre
DansTalkshowMultidisciplinairComedyBeeldende kunstDocu-theaterMuziekTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingTheaterStorytellingFilmMultidisciplinair theaterBeeldend theaterMuziektheater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuari

Serie
Productiehuis Mozaïek#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansLanter & Fanter
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
25.00
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
23.00


Afterparty met DJ & photobooth

Joshua Timisela
Sorry tante Corrie

za 11 mei '24 , 20:30
Comedy
Theaterzaal

Vanwege het overweldigende succes van de voorstelling in oktober, presenteren we met de reprise van Joshua Timisela's nieuwste theatershow "Sorry tante Corrie"! 

Door zijn werk als theatermaker komt hij op heel veel plekken. Na zijn optredens gaat hij vaak met fans op de foto. Opeens wordt hij door een wat oudere mevrouw in zijn kont geknepen. Deze mevrouw stuurt dezelfde avond pikante foto’s van haarzelf en begint hem te stalken. Hoe komt hij hier nou weer van af? Beleef het in de tweede soloshow van De grappigste Molukker van Nederland. Joshua Timisela presenteert: ‘Sorry tante Corrie’.

Na de show afterparty met Photobooth & DJ Giba
Giba is een Moluks en creatieve duizendpoot die voornamelijk zijn focus legt op het DJ’en en rappen. Via muziek uit hij zijn gevoel door de genres van Hiphop, R&B, UK Garage en meer, samen te voegen in een vloeiende set. Giba zal daarom zeker niet de mensen teleurstellen met zijn scherpe transities en goed onderbouwde track selecties.
 

Terug naar overzicht