Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterDansMuziekBeeldende kunstComedyGastprogrammering, ComedyMuziektheaterStorytellingKindervoorstellingGastprogrammeringComedy,GastprogrammeringMultidisciplinair theaterSpoken WordBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
februarimaartaprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenLanter & Fanter
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Podium Mozaïek op locatie: De Vlugt

Roots & Wings: Audio Installatie A TEXT OF LIFE | ⵜⴰⵎⴳⵀⴰⵔⵜ
Mina Ouaouirst

zo 17 dec '23 , 12:00
Broedplaats De Vlugt

Een visuele audio-installatie met verhalen die verbonden zijn met de eeuwenoude Amazigh weeftradities en de Amazigh-tatoeages. De installatie laat de zoektocht van Mina Ouaouirst zien naar de betekenis achter de symbolen in tapijten en de tatoeages en hoe zij haar verhaal verweeft in haar werk.

A TEXT OF LIFE biedt niet alleen inzicht in de rijke erfenis van de Amazigh-cultuur, maar werpt ook een licht op hoe jonge vrouwen in Nederland hun Amazigh identiteit omarmen. Het geeft een stem aan de oudere generatie moeders, die trots een waardevolle erfenis koesteren. Bezoek ons programma en ontdek de verborgen betekenissen die schuilen achter de weefsels van het verleden en de levende kunst van vandaag.

 

Deze audio-installatie is te zien in STUDIO MINA op locatie De Vlugt. Klik hier om te reserveren. Klik hier om een Pay-As-You-Like bijdrage te leveren.

 

*Let op! Neem voor dit programma uw smartphon en eigen koptelefoon of oordoppen mee!

 

Over ROOTS & WINGS

ROOTS & WINGS  is een programma van Podium Mozaïek OP LOCATIE, waarbij in cocreatie met multidisciplinaire kunstenaars uit Amsterdam interactieve programma’s, workshops en activiteiten worden gehost rondom de thema’s identiteit en (nieuw) cultureel erfgoed. Met ROOTS & WINGS wil Podium Mozaiek ruimte maken voor rituelen, ceremonies en programma’s gericht op zorg en heling van de gemeenschappen in Amsterdam.  

Op 17 december wordt een eerste pilot programma aangeboden i.s.m. beeldend kunstenaar Roua Alhalabi, coach en cultuurdrager Kim Leiwakabessy, kunstenaar Mina Ouaouirst en SHARP/ Arno Schuitemaker

Ga voor info en tickets naar www.podiummozaiek.nl/rootsandwings

Terug naar overzicht