Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterDansMuziekBeeldende kunstComedyGastprogrammering, ComedyMuziektheaterStorytellingKindervoorstellingGastprogrammeringComedy,GastprogrammeringMultidisciplinair theaterSpoken WordBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
februarimaartaprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenLanter & Fanter
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Podium Mozaïek op locatie: De Vlugt

Roots & Wings: O S C A R
SHARP/ Arno Schuitemaker

zo 17 dec '23 , 14:30
Broedplaats De Vlugt

Betoverend en hyperfysiek, Arno Schuitemaker maakt werk dat je moet ervaren. Met zijn voorstellingen doorbreekt hij grenzen tussen dans, performance, beeldende kunst en club cultuur. Ze worden geprezen om de inventieve vormen die hij creëert met thema’s waar het intieme en het universele elkaar ontmoeten. Zijn werk is te zien geweest op toonaangevende podia en festivals in meer dan 25 landen. Met O S C A R geeft Arno Schuitemaker een bijzonder perspectief op het idee van een portret. Ieder lichaam draagt een verhaal terwijl we ons door verschillende werelden bewegen. De werelden waar we in geboren worden, de werelden waar we onszelf in vinden en we voor elkaar bewaren, en die we ons herinneren en inbeelden. Ze vormen de meerdere dimensies van onze identiteit. Met drie  solo’s belichaamt O S C A R vrijheid en empowerment. Tijdens deze ROOTS & WINGS in De Vlugt danst performer Ivan Ugrin er één van.

 

Reserveren is verplicht, klik hier om te reserveren! 

Klik  hier  om een Pay-As-You-Like bijdrage te leveren.

 

CREDITS

Creatie: Arno Schuitemaker

Performer: Ivan Ugrin / Paolo Yao

Dramaturgie: Guy Cools

Muziek: Aart Strootman

Lichtontwerp: Jean Kalman

Kostuum: Sarah Nixon

 

O S C A R is een productie van SHARP/ArnoSchuitemaker in coproductie met DansBrabant, La Place de la Danse –Centre de Développement Chorégraphique National / Toulouse-Occitanie en Théâtre Garonne, ondersteund door Dutch Performing Arts, en Sala Hiroshima. De voorstelling is tot stand gekomen met bijdragen van Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Ammodo, Fonds 21 en NORMA fonds.

 

CONTACT

Website: www.arnoschuitemaker.com

Facebook: www.facebook.com/arnoschuitemaker

Instagram: arnoschuitemaker

Terug naar overzicht