Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyBeeldende kunstDansWandelvoorstelling, DansTheaterMuziekDocu-theaterTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterMultidisciplinair theaterFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Herdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansMozaïek Kids#female gaze
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
9.00


RRReuring

Onzichtbaar
Adnan Atik

wo 14 feb '24 , 19:00
Storytelling, Nieuwe Makers
Studio 2

Ervaar jij wel eens het gevoel van onzichtbaarheid? Misschien is het zelfs onderdeel geworden van jouw identiteit? In deze show deelt Adnan zijn persoonlijke ervaringen over de verschillende fases waarin hij door anderen onzichtbaar werd. Dit heeft er geleidelijk toe geleid dat hij steeds vaker bewust koos om onzichtbaar te blijven in diverse sociale kringen. Blijft hij voor altijd in deze staat van onzichtbaarheid, of doorbreekt hij de vicieuze cirkel en stelt hij zichzelf zichtbaar op? Tijdens RRReuring presenteert Adnan Atik een eerste onderzoekspresentatie van zijn voorstelling Onzichtbaar. 

Adnan Atik is o.a. bekend van de theatervoorstelling Trauma’s van Nora waarin hij samen met Ayoub Kharkhach je meeneemt met zijn verhalen over hoe het is om op te groeien onder invloed van Nederlandse en Marokkaanse sociale codes. Met Mediterrane roots gevestigd in de Nederlandse modder komen deze met scherpe bevindingen over hoe het anders kan.

Terug naar overzicht