Theater

filter

Filter op:


Genre
WorkshopsKindervoorstellingTheaterMuziekBeeldende kunstStorytelling, KookshowFilmDocu-theaterTalentenpodiumDansComedyGastprogrammeringStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
12.50
Met Stadspas
10.50


RRREURING

Lumpempa
Alexandra Loembé

do 15 feb '24 , 20:30
Dans, Nieuwe Makers
Theaterzaal

Wat hoor je als je luistert naar je handen? Wat draag jij met je mee? 

Een spel van licht en donker dat tot beweging wordt gebracht door de (on)zichtbare verhalen op en onder onze huid. Wat hoor je als je luistert naar je handen? Wat draag jij met je mee?  Lumpempa betekent geluk of vlinder, het betekent je kleurrijke vleugels onthullen. Het betekent samen bewegen, ritme, migratie, bestuiving, kwetsbaarheid en tijdelijkheid. Het is een ode aan onze steeds veranderende identiteiten. Soms zoekend, soms wetend, altijd voelend.   

Over Alexandra Loembé
Alexandra Loembé (1997) is een Russisch-Congolese danskunstenaar en creatieveling. In 2020 heeft zij de opleiding Docent Dans aan de Academie voor Theater en Dans afgerond. Aanvullend is zij opgeleid bij o.a. de SNDO (ATD/AHK), Boukje Schweigman (Schweigman&) en Ecole des Sables. In haar werk is zij beïnvloed door zowel Europese als Afrikaanse hedendaagse dansesthetiek, multi-sensitiviteit en verbondenheid met de natuur. 

Credits
Productie: Podium Mozaiek en Alexandra Loembé 
Choreograaf: Alexandra Loembé 
Dansers: Meis Köster, Alexandra Loembé, Stephanie Salimana, Siena Verber, Amaliá Yuno 
Artistiek adviseur: Christian Yav 
Muziek: Ivo Bol 
Dramaturgie: Yahmani Blackman 
Met dank aan: Het Huis Utrecht, Vainergill Thurnim Terug naar overzicht