Theater

filter

Filter op:


Genre
TheaterOpen StageComedyMuziektheaterStorytellingKindervoorstelling, MuziektheaterDocumentaireBeeldende kunstGastprogrammering, Multidisciplinair theaterGastprogrammeringKindervoorstellingDansMultidisciplinairFilmSpoken WordBeeldend theaterMultidisciplinair theater

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijulioktober

Serie
#female gazeHerdenkingsjaar SlavernijverledenTheater na de DamLanter & FanterBevrijdingsdag
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Met afterparty & photobooth
Samen uit -
The Brothers Timisela
za 12 okt '24 20:30
Comedy
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal (incl. consumptie)
25.00
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie)
23.00
bestel prijsinformatie

Met afterparty & photobooth

Samen uit
The Brothers Timisela

za 12 okt '24 , 20:30
Comedy
Theaterzaal

Na een decennium van succes en een tijdelijke scheiding, zijn Henry en Joshua Timisela eindelijk terug op het podium, en ze brengen een verhaal dat rechtstreeks uit het hart komt.

In "Samen uit," nemen de broers je mee op een emotionele reis door hun leven, hun successen en hun uitdagingen.Het begon allemaal tien jaar geleden, toen Henry en Joshua hun eerste succesvolle stappen op het podium zetten en de Nederlandse theaterwereld veroverden met hun unieke mix van humor, herkenning en levenslessen. Het grote succes had echter ook een keerzijde. In 2014 wachtte een mysterieus persoon de broers op na hun eerste voorstelling. Hij droeg een hoed van corduroy, sprak de broers aan en voorspelde succes. Daar werd tegelijkertijd een belofte gedaan. Door de drukte van het werk, vaderschap, relaties, raakte deze belofte verloren. Maar nu is het tijd om terug te keren naar waar het allemaal begon en de belofte aan mr. Corduroy in te lossen. En om deze persoon weer terug te vinden. Niet geheel toevallig begint deze voorstelling in hun geboortestad Tiel en maken de broers wederom een fantastische reis. 

"Samen uit," is meer dan alleen een theatervoorstelling; het is een emotionele reünie van twee broers die hun unieke band met het publiek willen delen. Beleef een avond vol emotie, inspiratie en hereniging!

 Terug naar overzicht