Theater

filter

Filter op:


Genre
ComedyBeeldende kunstDansWandelvoorstelling, DansTheaterMuziekDocu-theaterTalentenpodiumGastprogrammeringKindervoorstellingStorytellingMultidisciplinairKindervoorstelling, Beeldend theaterMuziektheaterMultidisciplinair theaterFilmBeeldend theater

Datum


Toon alles
Maand
junijuliseptemberoktobernovemberdecemberjanuarifebruarimaartaprilmei

Serie
Herdenkingsjaar SlavernijverledenJulidansMozaïek Kids#female gaze
Filter(s):
Binnenkort in Podium Mozaïek
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
13.50


Gastprogrammering

Schrijvers gaan voor goud
SLAA

wo 12 jun '24 , 20:00
Theaterzaal

Wie dacht dat alleen sporters zich in het zweet werken om de beste te zijn, vergist zich; ook schrijvers wedijveren dat het een lieve lust is. In aanloop naar de Olympische Zomerspelen 2024 organiseren SLAA en Daniël Rovers het programma ‘Schrijvers gaan voor goud’, over sportende schrijvers en schrijven over sport. Daniël Rovers bracht in 2023 het boek In één vloeiende beweging uit, over zijn fascinatie voor (lichamelijke) beweging.

SLAA en Daniël nodigen verschillende sportende schrijvers uit om te vertellen over hun lijfsport. Daarnaast kun je luisteren naar een panelgesprek. Hoe schrijf je succesvol over sport? Wat is er voor moois geschreven over sport? Wat hebben schrijven en sport eventueel met elkaar te maken? De schrijvers nemen ons mee in hun bewegingen en technieken. Er is geen kwalificatielimiet. Van een extreem laag niveau tennis tot uitblinkers in break dance: alle verschillende sporten en niveaus komen voorbij.

We trappen een balletje met o.a. Daan Doesborgh, Femke Heemskerk, Sanneke van Hassel, Hanan Faour en Hendrick de Pecker. De laatste namen worden binnenkort bekendgemaakt! Het programma wordt gepresenteerd door Wilfried de Jong.

Terug naar overzicht