Programma

filter

Filter op:


Genre
TheaterStorytelling

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijulioktober

Serie
ExpositieGastprogrammering
Filter(s):
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

BREIN -
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 18.00
Met studentenkorting/CJP/CKV
€ 14.00
Kinderkaartje
€ 14.00

BREIN

zo 12 mei '19 19:30 uur

Avondvoorstelling

‘Brein’ is een spannende dansvoorstelling over dit bijzondere orgaan dat alles aanstuurt. Hoe werkt je brein? Linker en de rechter hersenhelft. Hoe ziet het er uit, wat gebeurt er in je hoofd? Hoe uit zich dat? En wat gebeurt er als er iets mis gaat in je hersens?

Tijdens een aantal korte dansstukken, uitgevoerd door jonge dansers van Dansvooropleiding Haarlem, wordt het publiek meegenomen van de buitenkant van het brein naar de diepst gelegen gebieden in het hoofd, tot aan een enkele cel.

De artistieke leiding is in handen van de veelbelovende danskunstenares en choreografe Sarai Maëla (23). Zij heeft ervoor gekozen om voor dit project samen te werken met 4 andere choreografen, allen werkend vanuit modern/hedendaagse dans.

Eelke Slooten verzorgt de vormgeving met bijzondere lichteffecten. Als jongeman heeft hij intensief gedanst waardoor hij de vertaalslag van lichtgebruik naar dans goed kan maken.

16.00 eerste uitvoering
19.30 tweede uitvoering

Met kinder ( t/m 16 jaar ), studenten, CJP en CKV korting

Credits
Artistieke leiding: Sarai Maëla i.s.m. Roby Roest (stagiaire) | Choreografie: Sarai Maëla, Haya Maëla, Lotte Dekkers, Lene van Alten, Roby Roest | Dans: 38 dansers van Dansvooropleiding Haarlem | Muziek: diverse componisten, soundscape Sarai Maëla | Licht ontwerp en technicus: Eelke Slooten | Kostuums: Mady Dooijes en Francisca Gaarthuis | Productie: Anet Cronheim en Haya Maëla

Andere speeldata:

zo 12 mei '19 16:00 uur
Terug naar overzicht