Programma

filter

Filter op:


Genre
TheaterStorytelling

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijulioktober

Serie
ExpositieGastprogrammering
Filter(s):
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Hafla Anissa - Marmoucha
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 20.00
Voorverkoop
€ 15.00

Hafla Anissa
Marmoucha

za 12 okt '19 19:00 uur

*Wegens omstandigheden wordt Hafla Anissa verschoven naar 12 oktober 2019. Het programma blijft ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd. Om uw kaarten voor 19 april te retourneren kunt u een mail sturen naar kaartverkoop@podiummozaïek.nl *

Hafla Anissa staat voor lekker uitgaan in een gezellige sfeer met optredens van de leukste Marokkaanse artiesten, lifestyle en entertainment.

In de zaal van Podium Mozaiek zijn optredens van gerenommeerde Marokkaanse artiesten die een divers palet aan Marokkaanse muziekstijlen gaan presenteren. Deze editie bevat optredens van de immer populaire en veelzijdige Daoudia die zichzelf altijd weer blijft overtreffen, de onbetwiste chaabi-grootheid Said Senhaji die elke zaal op zijn kop zet en de gracieuze multi-talent songwriter en actrice Btissame. Dit alles staat onder muzikale begeleiding van Orchestre Ismailia. Daarnaast komen andere dansbare Noord- Afrikaanse muziekstijlen aan bod, gedraaid door een DJ. Als terugkerend element zijn er twee modeshows te bewonderen tijdens Hafla Anissa.

Podium Mozaiek beschikt over een restaurant. In het monumentale pand huist een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken. U kunt bij hen terecht voor lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een drankje en een tussendoortje.

Dus laat die mannen maar thuis en kom feesten bij Hafla Anissa!

Programma met zitplaatsen | Filmen verboden | Camera’s niet toegestaan.

Meer informatie:
www.marmoucha.nl
www.facebook.com/marmoucha.nl
www.facebook.com/hafla.anissa

Terug naar overzicht