Programma

filter

Filter op:


Genre
MuziekComedyKindervoorstellingLNPTheaterOpera

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijuliseptemberoktobernovember

Serie
Lanter & FanterExpositieTalkshowClub Mozaiek LiveMuziekGastprogrammeringOpera
Filter(s):
Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het Coronavirus onder voorbehoud zijn geannuleerd. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houdt onze website in de gaten voor updates!
Binnenkort in Podium Mozaïek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Opening Expositie - Bruno Filho

Opening Expositie
Bruno Filho

do 14 mei '20 17:30 uur
Expositie - LNP

Dit evenement is helaas geannuleerd

In verband met de recent afgekondigde maatregelen van de autoriteiten omtrent de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19), is ons theater t/m maandag 1 juni helaas gesloten. Ons café-restaurant blijft in ieder geval gesloten t/m maandag 6 april

Wegens nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zijn wij helaas genoodzaakt om alle voorstellingen in onze theaterzaal t/m maandag 1 juni af te gelasten (i.p.v. het eerdere genoemde 31 maart). Bezoekers die kaarten hebben voor de geannuleerde voorstellingen zullen zo snel mogelijk persoonlijk per mail geïnformeerd worden. Houdt onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Deze kunstenaar die zijn jeugd in Brazilië genoot en nu al weer lang in Amsterdam woont, maakt zeer expressieve kleurrijke werken!

Hij speelt met licht en kleuren en heel vaak kan men zijn grote gevoel voor humor bespeuren. Levenslust knalt van zijn doeken en objecten af. Een zweem van exotische sferen valt bijna te ruiken. Thema’s als de VROUW of planten en dieren.

Kortom het is een feest om zijn fantasierijke expressies te mogen bekijken.

Lees verder >


Over de exposities in Podium Mozaïek
Het restaurant en de foyer van Podium Mozaïek bieden expositieruimte voor wisselende exposities. Podium Mozaïek organiseert jaarlijks zes expositie. De expositiereeks wordt samengesteld door kunstenaar Senad Ali? en is inmiddels een vaste waarde geworden in ons programma en in de inrichting van foyer en restaurant.

Dit seizoen tonen de volgende kunstenaars hun werken:
* Merlijn Jonker - "Schilderijen"
* Marcel van Baren en Hakan Ozcan - Duo expo: "Istanbul & Amsterdam: MEETUP"
* Jose Aerts - "Hartverscheurend"
* Bruno Filho
* Jeroen ter Welle

Terug naar overzicht