Programma

filter

Filter op:


Genre
MuziekComedyKindervoorstellingLNPTheaterOpera

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijuliseptemberoktobernovember

Serie
Lanter & FanterExpositieTalkshowClub Mozaiek LiveMuziekGastprogrammeringOpera
Filter(s):
Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het Coronavirus onder voorbehoud zijn geannuleerd. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houdt onze website in de gaten voor updates!
Binnenkort in Podium Mozaïek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

GEANNULEERD - Mouna Laroussi - Bij Fatima
Prijzen voor deze voorstelling:
Voorverkoop
€ 10.5
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop
€ 8.5
De Gasten
€ 4
Met Mozaiekpas 2019-2020
€ 8.4

GEANNULEERD - Mouna Laroussi
Bij Fatima

zo 3 mei '20 19:00 uur
Talkshow - Theater

Dit evenement is helaas geannuleerd

Wegens nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zijn wij helaas genoodzaakt om alle voorstellingen in onze theaterzaal tot 1 juni te annuleren. Op dit moment bekijken wij of de geannuleerde activiteiten op een later moment door kunnen gaan. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen we u pas in een later stadium informeren over de verdere afwikkeling. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor geannuleerde voorstellingen zullen hierover zo snel mogelijk persoonlijk per e-mail geïnformeerd worden.

Fatima is dé gezellige en grappige tante die alles zegt wat er op haar hart ligt. Haar motto is beter praten met elkaar dan over elkaar. Ze houdt van Nederland en beweegt zich met haar Marokkaanse charmes met gemak door de maatschappij. Ze maakt met veel pit en humor lastige onderwerpen bespreekbaar in haar eigen Theater Talkshow: Bij Fatima.

Iedere Theater Talkshow is live en anders, je kunt dus iedere maand weer komen! Fatima kiest voor een thema, waarover ze wisselende maar spraakmakende gasten uitvoerig bevraagt. Uiteraard wordt er niet alleen gepraat tijdens Bij Fatima. Er is ook live muziek van Fatima’s neefje: Abdelhadi Baaddi en zang, dans, eten en heel veel gezelligheid!

Lees verder >

Concept en spel: Mouna Laroussi
Live muziek: Abdelhadi Baaddi
**Gasten: **Dat is nog een verrassing / hou onze sociale media in de gaten

Terug naar overzicht