Programma

filter

Filter op:


Genre
MuziekComedyKindervoorstellingLNPTheaterOpera

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijuliseptemberoktobernovember

Serie
Lanter & FanterExpositieTalkshowClub Mozaiek LiveMuziekGastprogrammeringOpera
Filter(s):
Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het Coronavirus onder voorbehoud zijn geannuleerd. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houdt onze website in de gaten voor updates!
Binnenkort in Podium Mozaïek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

GEANNULEERD - Seyyah Türküler - Five Quartet
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 21.5
Voorverkoop
€ 20

GEANNULEERD - Seyyah Türküler
Five Quartet

zo 12 apr '20 21:00 uur
Gastprogrammering

Dit evenement is helaas geannuleerd.

Wegens nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zijn wij helaas genoodzaakt om alle voorstellingen in onze theaterzaal tot 1 juni te annuleren. Op dit moment bekijken wij of de geannuleerde activiteiten op een later moment door kunnen gaan. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen we u pas in een later stadium informeren over de verdere afwikkeling. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor geannuleerde voorstellingen zullen hierover zo snel mogelijk persoonlijk per e-mail geïnformeerd worden.

Seyyah Ensemble, opgericht in 2017, heeft als doel om de volkslieden uit Anatolië op een juiste manier te presenteren in Nederland. Dit ensemble bestaat uit 3 vaste leden: Umit Firat, Burak Dolutas en Onur Kaletas. Deze 3 afgestudeerde muzikanten hebben enorm veel ervaring met diverse muziekprojecten en educatie. Met hun composities en samenstelling van het ensemble worden de volkslieden gecombineerd met hedendaagse klanken waarbij de oorsprong niet verloren raakt. Afhankelijk van het project wordt het ensemble aangevuld met ervaren muzikanten.

5 Quartet kennen we van hun video’s op internet waarin ze volkslieden op een moderne manier, maar vooral in een eigen stijl spelen en zingen. Deze band die zich de afgelopen jaren heeft bewezen met verschillende muziekprojecten, bestaat uit vijf leden:

• Zang: Vokal: Emre Oral Burç
• Akoestische basgitaar: Abdurrahman Tarikci
• Gitaar: Şeyhmus Fidan
• Kopuz: Sedat Akdağ
• Supervisor en videorecording: Aycan Yaman

Met het album 2 de 1 dat ze in 2017 hebben uitgebracht, heeft 5 Quartet een zeer waardevol muziekproduct gepresenteerd, welke de nodige aandacht heeft gekregen.Lees verder >

Terug naar overzicht