Programma

filter

Filter op:


Datum


Toon alles
Maand


Filter(s):
Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het Coronavirus onder voorbehoud zijn geannuleerd. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houd onze website in de gaten voor updates!
Binnenkort in Podium Mozaïek
VERPLAATST: Trauma's van Nora on Stage
za 14 nov '20 20:00 uur
Gastprogrammering
Anuar (verplaatst van 25 april) -
Eerlijk
do 19 nov '20 20:30 uur
Comedy
Nederlands Blazers Ensemble (NBE) -
Van de Lach en de Traan
do 21 jan '21 20:30 uur
Voorpremière NBE - Muziek
Nederlands Blazers Ensemble (NBE) -
Viva Brasil!
do 15 apr '21 20:30 uur
Voorpremière NBE - Muziek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

VERPLAATST: Trauma's van Nora on Stage -

VERPLAATST: Trauma's van Nora on Stage

za 14 nov '20 20:00 uur
Gastprogrammering

Beste Bezoekers, In verband met de uitbraak van het Coronavirus hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen/concerten met meer dan 100 bezoekers afgekondigd. Om deze reden kunnen de voorstellingen in de theaterzaal van Podium Mozaïek tot en met 31 maart helaas geen doorgang vinden. Bezoekers die kaarten hebben voor de geannuleerde voorstellingen zullen zo snel mogelijk per mail geïnformeerd worden.

Op dit moment bekijken we of de uitgevallen voorstellingen op een later moment door kunnen gaan. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen we u pas in een later stadium informeren over de verdere afwikkeling. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het gaat om de volgende voorstellingen/activiteiten:

**Donderdag 12 maart - Wij gaan het hebben over haar
Vrijdag 13 maart - Trauma’s van Nora on stage
Zondag 15 maart - Sneue gevallen
Zaterdag 21 maart - The biggest lawsuit on the planet
Zaterdag 28 maart - Folklore festival
Zondag 29 maart - Bij Fatima **

Persoonlijke verhalen geboren op een Facebookpagina komen tot leven op het podium. Storytelling, theater en muziek door de leden zelf waarmee zij hun verhaal handjes en voetjes geven.

Trauma’s van Nora bestaat nu vier maanden en werd op social media al snel een druk bezochte pagina waar leden persoonlijke verhalen konden delen die een life-event beschreven. Jeugdverhalen over (voornamelijk Marokkaanse) migratie naar Nederland, opgroeien met en tussen meerdere culturen, spiritualiteit, maar ook serieuzere thema’s zoals discriminatie, misbruik en echte trauma’s.

Schrijf en muziektalenten werden snel duidelijk. Creatieve leden brachten voor het eerst hun verhaal naar het publiek. Op basis hiervan en gezien de behoefte aan een stem die verder reikt dan social media, is via het platform een crew aan talenten samengesteld door Nora Akachar en Amal van Caem.

Onder begeleiding en regie van Khadija Assbai en Adnan Atik zijn de verhalen gebundeld en uitgewerkt tot een prachtig stuk vol verrassingen. Gespeeld door de eigenaar van het verhaal maakt dat het spel meer dan echt is, zeer persoonlijk.

De boodschap is duidelijk. Herkenning, ongemakkelijkheid, nostalgie, humor en trauma met een knipoog.

Lees verder >

Terug naar overzicht