Programma

filter

Filter op:


Genre
MuziekComedyKindervoorstellingLNPTheaterOpera

Datum


Toon alles
Maand
aprilmeijunijuliseptemberoktobernovember

Serie
Lanter & FanterExpositieTalkshowClub Mozaiek LiveMuziekGastprogrammeringOpera
Filter(s):
Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het Coronavirus onder voorbehoud zijn geannuleerd. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houdt onze website in de gaten voor updates!
Binnenkort in Podium Mozaïek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Verplaatst! ABC Alliantie Welzijn - De Buurtshow

Verplaatst! ABC Alliantie Welzijn
De Buurtshow

do 16 apr '20 19:00 uur
Gastprogrammering

Dit evenement wordt verplaatst!

De Buurtshow wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Bewoners in West hebben dit jaar hun eigen Buurtshow. Een talkshow à la DWDD, compleet met bekende Nederlanders, muzikale optredens, een woordkunstenaar en bekende en nieuwe buurtgenoten. Een avondje uit in eigen buurt.

De rode draad door alle Buurtshows heen is ‘vrijwillige inzet’ en voor deze show in Bos en Lommer gaat het ook over sociale ondernemingen. De eerste show was een groot succes met Abdelhamid Idrissi, Amsterdammer van het Jaar 2018, op de kruk. In de tweede show was Monique Sluijter onze gast. De derde Buurtshow zal zeker zo onderhoudend worden. Na de inloop met een kopje koffie of thee en een muzikale aftrap start de show met de Kanjer op de Kruk, Fatima Essahsah. Zij is de culturele schakel tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen in Amsterdam. Daarna draait de Buurtshow door met een tafelgesprek tussen bekende en minder bekende Amsterdammers. Aan tafel zitten onder andere de oprichters van het Meneer Howard en mevrouw Rosa’s Kinderkookcafe, Nadia Kathusing van het Open Leercentrum Bos en Lommer, Saadia Charaf van Stichting Aknarij en Yehudi van de Pol van Operatie Periscoop. Ook is er een muzikaal optreden van jazzzangeres Susan en wordt de avond afgesloten met poëzie door taalkunstenaar Gökhan Aksoy. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te genieten en elkaar en de gasten te spreken.

De Buurtshow is een avond uit voor iedereen die in West woont, werkt of actief is, dus kom dat zien en vraag gerust anderen mee!

19.00 UUR - 21.00 UUR
Prijs € 1,50 (Excl. boekingskosten €1,50 per bestelling)

Lees verder >

Terug naar overzicht