Programma

filter

Filter op:


Datum


Toon alles
Maand


Filter(s):
Klik hier voor een overzicht van de voorstellingen die op instructie van de landelijke overheid in verband met het Coronavirus onder voorbehoud zijn geannuleerd. We doen hard ons best om de voorstellingen op een ander moment plaats te laten vinden. Houd onze website in de gaten voor updates!
Binnenkort in Podium Mozaïek
Nederlands Blazers Ensemble (NBE) -
Viva Brasil!
do 15 apr '21 20:30 uur
Voorpremière NBE - Muziek
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Nederlands Blazers Ensemble (NBE) - Viva Brasil!
Prijzen voor deze voorstelling:
Normaal
€ 17.5
Voorverkoop
€ 15.5
Met studentenkorting CJP CKV voorverkoop
€ 10.5
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop
€ 13.5

Nederlands Blazers Ensemble (NBE)
Viva Brasil!

do 15 apr '21 20:30 uur
Voorpremière NBE - Muziek

Braziliaanse passie op de Nederlandse podia

In In de buitenlandreeks ‘MADE IN’ gaat het NBE in voltallige bezetting naar de favela’s van Sao Paolo op zoek naar muzikale lokale helden en heldinnen. Dit doet het NBE in samenwerking met Musicians Without Borders, een organisatie die zich inzet om in oorlogsgebieden en in landen met grote sociale mistanden, door middel van muziek hoop voor de toekomst te bieden. Het NBE zoekt contact met onbekende en bekende artiesten, verborgen muziek en lokale helden. Op zoek naar muzikale ontmoetingen. Braziliaanse muziek is traditie, heimwee en hoop, muziek die ontroert en opzweept. De samba, de bossanova en de lambada: hoe rijk kan een land aan muziekstijlen zijn! Ze worden door het NBE hartstochtelijk omarmd! De samenwerking wordt een betoverende combinatie van bossanova en Bach, van carnaval en Chopin. Deze Viva Brasil!- tour vindt in de zomer van 2020 plaats. In april 2021 staan in dit programma de lokale helden uit Brazilië met het NBE op de Nederlandse podia. De filmbeelden die in de favela’s zijn gemaakt worden levensgroot achter het ensemble geprojecteerd. Ervaar met hart en ziel de opwinding van Brazilië!

Eerdere voorstellingen in deze succesvolle reeks waren met musici uit Georgië, Cuba en Afrika.

Gratis entree voor buurtbewoners
Buurtbewoners met postcodes 1055, 1056, 1057, 1061, 1062 en 1063 krijgen gratis toegang tot álle concerten van het Nederlands Blazers Ensemble. (maximaal twee tickets per adres). Kaarten zijn op vertoon van adres verkrijgbaar bij de ticketbalie van Podium Mozaïek.

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas
Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk en profiteer ook bij deze voostelling van 20% korting op de entreeprijs. (max 2 personen per Mozaïekpas).

Lees verder >

Terug naar overzicht