Programma

filter

Filter op:


Genre
TheaterComedyFysiek theaterFestivalKindervoorstellingDansMuziekFilmBeeldende kunstStorytelling

Datum


Toon alles
Maand
novemberdecemberjanuarimaartaprilmei

Serie
Lanter & FanterGastprogrammeringIDFAExpositie
Filter(s):
Afrekenen

Leuk dat je komt! Blijf je eten?
Reserveer nu een tafel in ons café-restaurant:

Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen - Damn Honey, de podcast
Prijzen voor deze voorstelling:
Podiumpas
€ 8.75
Normaal (incl. consumptiedrankje)
€ 17.50
Met studentenkorting CJP CKV
€ 12.50
Met Stadspas/ 65+
€ 15.50
Met Mozaiekpas 2021 -2022
€ 14.00

Damn Honey, de podcast
Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen

za 30 apr '22 21:00 uur
Theater

Je favoriete feministische podcast DAMN, HONEY trekt het land in

Gewapend met persoonlijke verhalen, een licht sarcastische instelling, bossen okselhaar en tepelkwastjes (Nee, grapje. Of niet? Of wel? Hè?) schoppen Marie Lotte en Nydia misvattingen over vrouw-zijn en feminisme onderuit. Ze nemen plaats op het beklaagdenbankje om op te biechten op welke manier ze nú weer de femi-mist in zijn gegaan, behandelen POST - uit de zaal - en ‘moeten het even hebben over’ de ups en downs in hun wervelwindcarrière als feministen. Dit alles zoals je van de honeys gewend bent, maar dit keer luister je niet onder de douche, in de supermarkt of tijdens het masturberen, maar schuif je in levende lijve aan in hun thuisstudio-op-het-podium. LET OP: dit is een once in a lifetime opportunity, want de show wordt niet opgenomen en uitgezonden. Zorg dat je erbij bent, dus. Of niet. Zelf weten.

**DAMN, HONEY **is een toegankelijk feministisch platform, opgericht door founding mothers Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen. Hun uitgangspunt? Kunnen doen waar je zelf zin in hebt. Die boodschap dragen ze uit in hun boeken DAMN, HONEY en Heb je nou al een vriend?, de tweewekelijkse podcast en het Instagramaccount @damnhoneyhetboek.

Marie Lotte en Nydia hebben zelf ook nog van alles te leren en nemen mensen mee in hun eigen zoektocht naar wat (intersectioneel) feminisme voor hen betekent.

lees meer

Fotocredits: Bianca Toeps

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas Met de Mozaïekpas koopt u het hele seizoen voor u en uw introducee tickets met 20% korting! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé. Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk.


Lees meer >

Terug naar overzicht